Két nap alatt 21 gépkocsi-feltörés, az elkövető már őrizetben

Két nap alatt 21 gépkocsi-feltörés, az elkövető már őrizetben Sok volt a dolguk az elmúlt két napon a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársainak. Összefogva a közrendvédelmi és a bűnügyi állomány egy emberként, nagy erőkkel keresett egy ismeretlen tettest, aki két nap leforgása alatt 21 gépkocsit tört fel Nyíregyháza belvárosában illetve az Érkert területén.

 A gépkocsikat ablakbetörés és feszítés módszerével törte fel az elkövető, és különböző értékeket, használati tárgyakat tulajdonított el az autók utasteréből.
A ma hajnali órákban sikerült éppen „munka” közben tetten érni és elfogni, egy 20 éves nyíregyházi férfit, akit  a járőrök éppen akkor csíptek fülön, amikor egy általa feltört autóban értékek után kutatott. A hasonló vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt már korábban is büntetett férfi csupán egy hónapja szabadult a börtönből.
 
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályának nyomozói a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, és vizsgálják, hogy pontosan hány gépkocsi feltörése róható a terhére illetve azt, hogy egyéb bűncselekményt követett-e el.