A szavak: ablakok vagy falak

 2010. május 29-én 16:00 órától Szakolczai Szabolcs: SZI kommunikációs tréner előadása az E.M.K. Együttműködő kommunikációról a D Centerben.

A szavak: ablakok vagy falak

 
Ez az egyik kedvenc mondásom mostanában. Egyszerűsége és mély igazságtartalma mindig lenyűgöz. Hiszen az emberi kommunikáció egyaránt alkalmas hatalmas falak vagy gyönyörű hidak építésére.
Manapság azonban falakból sokkal több van!
Hogy miért?
 
Mert mindnyájan rohanunk, általánosítunk, félünk, és inkább páncélként használjuk a szavainkat. Aztán persze szenvedünk a meg nem értéstől!
Szenvedünk attól, hogy mindig ellenállásba ütközünk a szavaink nyomán, és nem látjuk, mit is csinálunk rosszul.
Pedig van megoldás! Mindenre van megoldás!
Ha úgy érzed, állandóan elbeszéltek egymás mellett a pároddal, ha szülőként rendszeresen tehetetlennek érzed magad, ha úgy érzed mindig mindenki félreért.
Szeretnél őszinte lenni, de nem tudod, hogyan csináld úgy, hogy ne borítsák rád az asztalt…
Szeretnéd a legvadabb helyzeteket békésen megoldani, szeretnéd te irányítani a dolgokat? Ne aggódj tovább!
Ismerkedj meg az erőszakmentes kommunikációval! Tanuld meg, hogyan mondhatod el mindazt, ami a szívedet nyomja úgy, hogy ne bántsd meg vele a másik felet. Hogyan közölheted az érzéseidet, az elvárásaidat úgy, hogy ne ellenkezést válts ki másokból. Szakolczai Szabolcs SZ.I. kommunikációs tréner szombaton, 29-én, 16 órától várja mindazokat, akik a felsoroltak valamelyikét sajátjuknak érzik, és szeretnének változtatni! A D Center Fitness Club kommunikációs trénere szeretettel várja az érdeklődőket, hogy átadhassa tudásának, tapasztalatainak azt a részét, melyek megkönnyíthetik életünket, kapcsolatainkat.