Csoportos rablás Nyíregyházán

Csoportos rablás Nyíregyházán A Nyíregyházi Rendőrkapitányság indított nyomozást csoportos rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három 20-30 év közötti ibrányi nő ellen, és eddig ismeretlen negyedik társuk, egy szintén ibrányi férfi ellen.

 

 11-én a hajnali órákban a négy feltételezett elkövető miután Nyíregyháza belterületén összetalálkozott, egy addig általuk ismeretlen 29 éves nyíregyházi férfival, magukkal hívták szórakozni, az egyik nyíregyházi sörözőbe. Amikor a sértett a mellékhelyiségbe távozott, a társaság egyik hölgy tagja utána ment, és miközben úgy tett mintha simogatná, eltulajdonította a pénztárcáját.

A férfi miután észlelte hogy meglopták, utána sietett az akkor már távozóban lévő csoportnak, és követelte vissza értékeit. A társaság azonban, ahelyett hogy visszaadta volna, a férfit megverték, majd miután helyben hagyták, távoztak a helyszínről.

A sértett segélyhívását követően, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és az Érkerti Rendőrőrs szolgálatban lévő járőrei azonnal megkezdték a tettesek felkutatását, amelynek eredményeképpen a bűncselekmény elkövetésétől számított egy órán belül sikerült a társaság három nő tagját előállítani, kihallgatásuk és őrizetbe vételük folyamatban van, a negyedik társukat pedig, még keresi a rendőrség.