Focilegendák Nyíregyházán

Nyíregyházán az Aranycsapat A Sport és Kulturális Szalon Kft. jótékonysági estet szervez 2010 június 26-án a Krúdy Vígadóban a  Kft. által működtetett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei veterán labdarúgó csapat hazai és nemzetközi szereplésének támogatására.

2010. május 27-én Őry László és Kulimár János a Sport és Kulturális Szalon vezetői, valamint Petrusák János a Nyíri AFK elnöke meglátogatták az aranycsapat két élő legendáját - Grosics Gyulát és Buzánszky Jenőt. Nem csak egyszerű látogatás volt ez, hiszen a kis csapat közben riportot is készített, valamint dokumentumfilmet is forgatott.

 

  

 

A Keleti VálogatottA Sport és Kulturális Szalon Kft. jótékonysági délutánt és estet szervez a Kft. által működtetett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei veterán labdarúgó csapat hazai és nemzetközi szereplésének támogatására, különös tekintettel arra, hogy a megyei válogatottban a Magyar Veterán Labdarúgó Válogatott keret tagjai is játéklehetőséget kapnak, valamint egy Grosics Gyula és Buzánszky Jenő díj megalapítására.

 
Hosszú távú cél: a megyei és ezen belül a városi labdarúgó élet felélesztése és erősítése.
 
 

Időpont: 2010. Június 26.

-        Sóstó Park Hotel (16’30-tól)

Ajaki Hagyományőrzők – Képzőművészet, néptánc, gasztronómiai kóstoló

-        Krúdy Vígadó (18’30-tól)

A meghívott magyar és helyi futball élet szereplőinek fellépése, közvetlen beszélgetés a vendégekkel.
 
„A két legenda” című dokumentumfilm vetítése
 
Magyaros Vacsora
 
21 órától élő VB közvetítés, kötetlen beszélgetés

Fővédnökök:

  • Dr. Vinnai Győző - országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP)
  • Dr. Kovács Ferenc – országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP)
 

Meghívott díszvendégek, akik egyben fellépők is:

  • Buzánszky Jenő – az Aranycsapat hátvédje személyesen.
  • Grosics Gyula – az Aranycsapat kapusa (egészségi állapota miatt nem személyesen, hanem kivetítőn - videó üzenetben és az általunk forgatott „Két legenda” című dokumentumfilmen)
  • Mészöly Kálmán – 61-szeres válogatott labdarúgó, edző - személyesen
  • Őze Tibor – MLSZ - UEFA Programme Manager, az Országos Veterán Labdarúgó Sportegyesület ügyvezető elnöke - személyesen
  • Temesvári Miklós – az MLSZ edzőbizottságának elnöke - személyesen
  • Kósa Csaba újságíró, a Magyar Újságírók Közössége elnöke - személyesen
(A rendezvényen a díszvendégek külön nem osztanak autógrammot)
 
 
Őry és Buzánszky     a legnagyobb kapus
 
 
A Sport és Kulturális Szalon Kft. 50 db limitált emlékoklevél kibocsátását tervezi az alkalomra, melyet a kiemelt támogatók kaphatnak meg az est, és azt követően az év során folyamatosan.
 
A támogató nevére szóló emlékokleveleket Grosics Gyula és Buzánszky Jenő eredeti aláírásukkal hitelesítik.
 
 
 Az emléklap aláírása -  Buzánszky    Az emléklap
 
Ezenkívül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat támogatásával tervezzük emlékérem/plakett alapítását, amelyet az Aranycsapat két élő legendájának nevével kívánunk ellátni, és minden év végén ünnepélyes keretek között egy-egy kapus és mezőnyjátékos részére átadni.
 
 
 
Tervezett jegyár: 9.000-Ft., amely tartalmazza 1 fő részvételét a rendezvényen, 2 db tombola (értékes futball relikviák), részvétel az est programjain, találkozás a díszvendégekkel, vacsora, zenés-táncos mulatság.
 
A Sport és Kulturális Szalon Kft. Jótékonysági délutánt és estet szervezTervezett támogatói jegyár: 60.000-Ft. Tartalmazza: 2 fő részvételét a rendezvényen, 2 db tombola (értékes futball relikviák), részvétel az est programjain, találkozás a díszvendégekkel, vacsora, zenés-táncos mulatság + 1 db névre szóló emlékoklevél az aranycsapat két élő legendájának eredeti aláírásával (50 db limitált, sorszámozott készül) + Mészöly Kálmán fotó, névre szólóan, eredeti aláírással + 1 db 30.000-Ft. értékű alkotás a Kárpátok Galéria gyűjteményéből.
 
 
 
Várunk kiemelt támogatásokat, főszponzorokat is kettő vagy több támogató jegy megvásárlásával.Tartalmazza: 2 fő részvételét a rendezvényen, 2 db tombola (értékes futball relikviák), részvétel az est programjain, találkozás a díszvendégekkel, vacsora, zenés-táncos mulatság + 1 db névre szóló emlékoklevél az aranycsapat két élő legendájának az aláírásával (50 db limitált, sorszámozott készül) + Mészöly Kálmán fotó, névre szólóan, eredeti aláírással + 1 db 60.000-Ft. értékű alkotás a Kárpátok Galéria gyűjteményéből. + díszvendégek asztalánál való ültetés.
 
A JEGYÁRAK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK.
 
(Fizetni átutalással, vagy személyesen)
 
 
+ Ha valaki nem tud, vagy nem akar részt venni, de szívesen támogatja a céljainkat, az egyénileg is felajánlhat akármilyen összeget (jelképes jegyvásárlással).
 
+ A kiemelt támogatói jegyárak két havi részletben is kifizethetőek.
 
 
Várjuk jelentkezését és támogató szándékát a fenti lehetőségek szerint a következő elérhetőségeken:
 
 
Kulimár János: +36-20-401-8481 telefonon
Sport és Kulturális Szalon Kft. ügyvezető, MVLV Szövetségi Kapitánya
Őry László: +36-70-339-3313 telefonon
Sport és Kulturális Szalon Kft. ügyvezető
 
A Sport és Kulturális Szalon vezetői: - Kulimár János - a Nyírségi Gondolat főszerkesztője, a Magyar Veterán Labdarúgó Válogatott Szövetségi Kapitánya - Őry László - A Kárpátok Művészeti és Kulturális Egyesület elnöke, a szalonnak helyt adó Kárpátok Galéria tulajdonosa és vezetője, a Nyírségi Gondolat szerkesztője.
A Sport és Kulturális Szalon vezetői:
Kulimár János - a Nyírségi Gondolat főszerkesztője, a Magyar Veterán Labdarúgó Válogatott Szövetségi Kapitánya - Őry László - A Kárpátok Művészeti és Kulturális Egyesület elnöke, a szalonnak helyt adó Kárpátok Galéria tulajdonosa és vezetője, a Nyírségi Gondolat szerkesztője.