VIII. Sóstói Öt Elem Ezoterikus Fesztivál - Az élővércsepptől az állatterápiáig

A Sóstói Múzeumfalu immár nyolcadik alkalommal ad otthont az ország leglátogatottabb szabadtéri ezoterikus fesztiváljának. A cél  az, hogy azokat a szakembereket mutassák be az érdeklődőknek, akik vidéken élve végzik áldozatos és eredményes munkájukat.

Áhítattal csüggesztjük tekintetünket a külföld felé, pedig itthon is számos újdonsággal találkozhatnánk, már amennyiben tudnánk a létezésükről. Kevesen tudják ugyanis, hogy a világhírű jelgyógyászati módszert, Körbler eljárását egy magyar kutató, művész fejlesztette tovább, mégpedig a rovásjelekre építve. Vagy tisztában vagyunk-e a yo-jo-gaku rendszerével, mely egyszerre egészségmegőrző rendszer, lélekemelő terápiás módszer és a mozgáskultúrát univerzálisan fejlesztő program. Találkoztunk-e már a mediballal és tudjuk-e mit takar a T-uránia gyógymód?

 

 

Nos, ha a kérdésekre a válaszaink többsége a „nem” volt, lehet, hogy érdemes lesz ellátogatni a Nyíregyháza mellett Sóstói Múzeumfaluba, mely már önmagában is megállja a helyét egy hétvégi túra célállomásaként. A kísérő rendezvények körében lesz baranta bemutató, szertűz, rekordkísérlet mandalafestésben.

Újdonság vár az állatok kedvelőire, hiszen a programok között lesz idén lovas terápia, lovaglás, póniztatás, kutyaterápia a Barzó Állatkórház jóvoltából. Mindkét nap értékes és informatív előadásokat hallgathatnak az érdeklődők, melyek témáját és kezdési időpontját a www.almamag.hu életmódportálon találhatjuk meg. Megismerkedhetnek az élő vércsepp analízissel, a moksa elixírrel, a lizin csodálatos hatásaival. A nyereményjátékról pedig a www.belfoldiszallasok.hu oldalán tájékozódhatnak a látogatók.

 

A magvas ételek kedvelői nem csupán kóstolhatják a finom falatokat, de tanácsokat is kérhetnek az ételek ízletes elkészítéséhez. Június 26-27-én lesz reformételek kóstolója, biotermékek bemutatója. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Öt Elem Ezoterikus Fesztivál tárt karokkal várja az érdeklődőket reggel kilenc órától.