Állatvédelmi Nap Tiszavasváriban

Állatvédelmi Nap TiszavasváribanAz állatvédelmi napot a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával megvalósuló „Hatékony állatvédelem a gyakorlatban…” című program keretében szervezi az Állatbarát Alapítvány, Tiszavasváriban a Civil Házban. A július  22-én látható tablókiállításon megjelennek az állatvédelem legfontosabb kérdései és az Állatbarát Alapítvány tevékenységének fontosabb mozzanatai.

A program keretében július 22-én, csütörtökön, 10 órától, állatvédelmi, állattartási tanácsokkal és az állatvédelem jogi szabályozásának bemutatásával várják az érdeklődőket az Alapítvány munkatársai. A program ezen része nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Itt lehetőség lesz az állattartóknak jelentkezni az „Állatbarát gazda” kampányra, melyről részletesen a helyszínen kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők.
 
Ugyanezen a napon várjuk az Állatbarát Alapítvány munkájába aktívan bekapcsolódni kívánó Önkéntesek jelentkezését. Ez két módon is lehetséges:
- az Önkéntes Állatvédelmi Őrszolgálat tagjaként (azon a településen, ahol él, balesetes állatok mentésével, a helyszín biztosításával és állatvédelmi bejelentések ellenőrzésével)
- illetve önkéntesként (az Alapítvány Állatotthonában, rendezvényein segítheti az Alapítvány munkáját és az állatvédelem ügyét).
 
Részletes tájékoztatást, a jelentkezés feltételeit az alapítvány munkatársaitól a helyszínen vagy a www.allatbarat.com oldalon kaphatják meg az érdeklődők.