Személyi változások az Egészségügyi Holding Zrt. vezetőségében

 A közeljövő feladatait vázolta mai tájékoztatóján az Egészségügyi Holding Nonprofit Zrt. vezérigazgatója Dr. Kiss Zoltán Tamás. Bejelentette, hogy az Egészségügyi Holding Nonprofit Zrt. működésében és vezetésében jelentős változtatásokat hajtottak végre.

A háttérszolgálat integrációja után megkezdődött a szakmai integráció, melynek célja, hogy megvalósítsa a térség és a megye egységes, magas színvonalú egészségügyi ellátását, illetve biztosítsa az esélyegyenlőséget a betegellátásban a megye egész területén.

Ennek hangsúlyos pontja, hogy a folyamat hatékony lebonyolítására új vezetőket kért fel az Egészségügyi Holding Nonprofit Zrt. vezetése.
Az új vezetőktől alapvető elvárás, hogy helyreállítsa a kommunikációt a dolgozók és a menedzsment között, felügyelje a Holding által központilag összefogott folyamatokat a kórházakban, és felgyorsítsa a szakmai integrációs folyamatokat.

2010. július 1-től az Egészségügyi Holding Nonprofit Zrt. Vezérigazgatója a következő vezetők kinevezése mellett döntött:

  •  a JAON Kft. ügyvezető igazgatója Dr. Adorján Gusztáv, a JAON Kft. szülész-nőgyógyász főorvosa
  •  a JAON Kft. cégvezetője Dr. Molnár Andrea, az EH Zrt. Finanszírozási és kontrolling főosztályvezetője
  •  a Sántha Kálmán Mentális Egészségközpont és Szakkórház ügyvezető igazgatója Prof. Dr. Polgár Péter, a JAON Kft. kardiológiai centrumának vezetője
  •  az EH Zrt. szakmai főigazgatója Dr. Tóth Lajos Barna, a Mátészalkai Területi Kórház eddigi főigazgatója.