Beszélő fejek II - Vidor Fesztivál színházi ajánló

Beszélő fejek II - Vidor Fesztivál színházi ajánlóA Thália Színház Beszélő fejek II. című produkciója augusztus 28-án (szombaton) 18.00 és 21.00 órától látható, a Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamarájában.

 

THÁLIA SZÍNHÁZ
BUDAPEST

Alan Benett

BESZÉLŐ FEJEK II.

Vígjáték
 
2010. augusztus 28. (Szombat) - 18.00 és 21.00 órától - Krúdy Kamara
 
 
 
 

Kövesse nyomon legfrissebb híreinket a Vidor Fesztiválról:

Vidor Fesztivál 2010

 

Az 1934-ben született Alan Bennett afféle nemzeti intézmény Nagy-Britanniában. A Beszélő fejek című sorozatból Bálint András rendezett előadást 2006-ban négy monológ felhasználásával. Most újabb három monológot fűzött össze egy egységgé.
 
Beszélő fejek II - Vidor Fesztivál színházi ajánló
 
Az első történetben egy folyton takarító feleség kiüresedett életében nem létezik egyéb, mint a sikálás, portörlés, súrolás. A problémák akkor kezdődnek, mikor a rendőrség kérdezősködni kezd a férje felől, mert a környéken nőket öldös valaki. Hogyan reagál az a feleség, aki felfedezi férje titkos útjait?
 
Beszélő fejek II - Vidor Fesztivál színházi ajánló
 
A második történet főszereplője Graham, a kissé ügyefogyott, középkorú férfi, aki idős édesanyjával él furcsa szimbiózisban. A mama viszont nem sokára férjhez megy. Ki rabja inkább az együttélésüknek: a szelíd, középkorú Graham, vagy az édesanyja?
 
Beszélő fejek II - Vidor Fesztivál színházi ajánló
 
A harmadik történet egy életvidám vénkisasszonyról szól, aki úgy hitte, életét már csak bátyja ápolása fogja betölteni? Ki hinné, hogy a nem várt örömöt a pedikűrösével folytatott furcsa játék hozza el egy vénkisasszony életébe?
 
 

- Török Zsolt -

 
 
 

Az előadásról és a társulatról további információ: