A Civil Mozgalom felhívása

  Seres Mária mint a Civil Mozgalom országos vezetője azzal a kéréssel fordulok a sóstófürdői és sóstóhegyi lakosokhoz, hogy a Civil Mozgalom által indított Stick Gyula önkormányzati képviselő-jelölt részére az ajánló szelvényt átadni, illetve biztosítani szíveskedjenek.

Tisztában vagyok azzal, hogy döntően már a nagyobb pártok az ajánlószelvények nagyobb részét begyűjtötték, de reménykedünk abban, hogy még a hátralévő időben (leadási határidő szeptember 3. 16:00 óra) módunk nyílik arra, hogy a megfelelő mennyiségű ajánlószelvényt össze tudjuk gyűjteni.
 
Megjegyzem magam részéről, hogy tudomásom szerint a rendszerváltás óta Sóstógyógyfürdő és Sóstóhegy választópolgárainak ez idáig még nem volt sóstógyógyfürdői képviselője a testületben.
 
Sóstón (egy későbbiek során a médiában közölt időpontban) várhatóan szeptember 24-én pénteken 17:00 órai kezdettel Civil Fórumot tartanánk - későbbiekben megjelenésre kerülő helyszínnel közölni fogjuk - melyre várjuk „a sóstói lakosok” által bejegyzett egyesületeket, alapítványokat, civil szervezeteket, magánszemélyeket stb. „ötletparádéra”, egy a Sóstó jövőjét lényegesen is befolyásoló tájékoztatóra.
 
Röviden bemutatom Stick Gyulát
 
Jelenleg Sóstófürdőn lakik, korábbi munkahelyei szintén e területhez kötötték huzamosabb időn keresztül. Sóstóhoz való kötődése kora gyerekkorától, közel 60 éves. Nagy tapasztalattal rendelkezik, a kereskedelem, vendéglátás, idegenforgalom, turisztika, valamint nagyrendezvények megtartásában és a beruházások területén.
 
Képünkön balról az első Stick Gyula
Képünkön balról az első Stick Gyula
 
Bízom benne, hogy jelöltünket, hogy indulhasson a választásokon támogatni fogják, erre kérjük a sóstói lakosokat.
 
 
Elérhetőségeink ajánlószelvény átadására vonatkozóan az alábbiak:
 
Telefon:
06 42/411-822 / 219-es mellék
06 30/561-71-60
 
E-mail: