Forgalomkorlátozás és fokozott ellenőrzés Nyíregyházán

Forgalomkorlátozás és fokozott ellenőrzés Nyíregyházán Az augusztus 19-i  Debreceni VSC – FC Litex Lovech UEFA Európa Liga labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása és a közrend biztosítása érdekében a meccs napján 14.00-24.00 óráig fokozott ellenőrzést és ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el a városban a Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

A Nyíregyházi Városi Stadionban rendezik meg 2010. augusztus 19-én a Debreceni VSC – FC Litex Lovech UEFA Európa Liga labdarúgó mérkőzést.

A rendőrség a rendezvény zavartalanságának biztosítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezet be, a város több pontján.

 

Időszakos forgalomkorlátozásra, útszűkületre és rendőri ellenőrzésre, elterelésre kell számítani 19-én 15.00- 18.30 óra között a Nyíregyháza 4-es számú főútvonal 268-as km szelvényénél, Debrecen irányából Nyíregyháza irányába  (a Metro áruház környékén).

05.45- 21.00  óra között lezárják a  Nyíregyháza  Stadion u- Stadion köz (Nyíregyházi Főiskola és a Stadion közötti útszakaszt), valamint a Nyíregyháza Stadion utcát a Vasvári Pál utca és a Sóstói út közötti részen.