Holtan találták a Szamosban a csegöldi fiatalembert

Holtan találták a Szamosban a csegöldi fiatalembert Augusztus 3-án érkezett bejelentés a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra, mely szerint egy 27 éves csegöldi fiatalember 27-én reggel családi veszekedést követően otthonából édesanyja kerékpárjával ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról.

 A rendőrség a fiatal eltűnésének ügyében közigazgatási hatósági eljárás indított, melynek keretén belül adatgyűjtést végeztek, és a család illetve a rokonság közreműködésével megkezdték a fiú keresését. Szerdán Csegöld község külterületén a Szamos folyó partján egy a bejelentésben leírtaknak megfelelő kerékpárra bukkantak, amelyet a jelen lévő rokonok azonosítottak.

 

Miközben a rendőrök a megtalált kerékpár helyszíni szemléjét folytatták, lettek figyelmesek a kerékpártól mintegy 50 méterre a vízpart közvetlen közelében a hínáros növényzeten fennakadva egy holttestre. A rendőrök a mátészalkai tűzoltóság munkatársainak segítségével emelték partra a holttestet. A helyszíni szemle során kétséget kizáróan megállapították, hogy az elhalt az eltűnés miatt keresett 27 éves csegöldi fiatalember.

Idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, az elsődleges orvosi vélemény szerint a halál oka vízbefulladás, amely öngyilkosság során következett be.