Közel 150 felajánlás az árvízkárosultak javára

Közel 150 felajánlás az árvízkárosultak javára Már egy hete tart a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Kft. által szervezett adománygyűjtés. Közel 150 felajánlás érkezett a Társaságoz, aminek begyűjtése augusztus 09-től folyamatos.

A nyíregyháziak és környékbeli településeken élők több száz bútor elemet és elektromos berendezést ajánlották fel, amelyek használaton kívüliek, de a rászorulók által még használhatóak.
A THG Kft. fontos feladatának tartotta, hogy valamilyen formában segítséget nyújtson az árvíz sújtotta településeken élőknek. Tevékenységi köréből adódóan bútorok és elektronikai berendezések begyűjtésével tud lehetőségeihez mérten a leghatékonyabban segíteni a rászorulóknak. A Kft. felvállalta a gyűjtés megszervezését, az adományok begyűjtését, valamint az adományok leszállítását a Csatárlánc önkéntes szervezethez.
A Csatárlánc önkéntesei mérik fel az árvíz sújtotta borsodi településeken élők igényeit és ennek megfelelően juttatják el részükre az adományokat.

 

Az adományok Miskolcra történő leszállításában Görömbei András szállítmányozó segíti a Kft.-t, a gyűjtés médiatámogatója a Sunshine rádió. (Az adományok begyűjtésekor a kertvárosi Polgárőrség is jelen van.)