V. Nemzetközi Járókelő Találkozó

V. Nemzetközi Járókelő Találkozó Az idei Nemzetközi Járókelő Találkozón ismét fesztiválhangulatban tölthetünk el egy hétvégét a Nyíregyházához közeli Kabaláson. A szervezők koncertekkel, csocsóbajnoksággal és sátorozási lehetőséggel várják az érdeklődőket.

V. Nemzetközi Járókelő TalálkozóA tesco-tól végig nagyon frankó bicikliút vezet Kabalásra, biciklivel és gyalog is simán rövid idő alatt kinn vagy. Ha busszal szeretnél jönni, akkor ebbe a keresőbe üsd be az adatokat (Nyíregyháza, Kabalás, dátum) és megkapod a menetrendet. Menetidő 20 perc.

A Kabalás étterem és szabadidőközpontban. Baráti árak, egész nap főtt kaja és pizza, bográcsozási-sátorozási lehetőség, bicikli-autó parkoló, király környezet, jó hangulat, mi kell még? Ja, van fagyi is.

 

Eddigi programok:

PÉNTEK:

Óperentzia, Horibillies, Országimázs, Steam Engine, Bobakrome+Zomblaze+Boba Fett, Zaikon

 

SZOMBAT:

Kuplung Klán, Strangel, Paraforme, Édih és Bédih Fagyizó Ct. Bőrösné Szessön Pulcsi, Dj Normál, Secta Chameleon, Polák Brothers, Fakultatív DJ Szakkör

 

ÉS MÉG Dj Kocsi újra száguld, a BHB Visual kivetítősködése, Csocsóbajnokság, Sátorozás, stb.

 

 

V. Nemzetközi Járókelő TalálkozóAki nem tudja hol van Kabalás, az kérdezze meg idősebb családtagját vagy induljon el a Pazonyi úton kifelé a városból, hagyja el a tesco-t és meg se álljon, amíg valami jó zene nem üti meg a fülét. Ha valami más üti meg a fülét, akkor ne álljon meg.

A nyíregyházi Főtaxi 800 ft-os egységáron hoz és visz a belváros (kb. a Búza tér) és Kabalás között mindenkit aki a kabalási Járókelők Találkozóra hivatkozik. Telefonszám: 0642-444-444 vagy 0642-222-222.

 

 

Belépő: 500 (azaz ötszáz) forint

jarokelok@gmail.com