Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője Az Állatbarát Alapítvány októberi gazdikeresője. Minden örökbe fogadható  kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

Cézár
Cézár: 2004-ben született Labrador keverék kan kutyus. Alapjába véve nagyon nyugodt, de azért szeret játszani, sétálni. Társaival és emberekkel egyaránt ki jön. Kertes házba ajánljuk.
 
 
Roli
Roli: 3 éves keverék kan kutya. Szereti, ha foglalkoznak vele, és ezt meg is hálálja. Nagy a mozgásigénye ezért leginkább kertes házba ajánljuk.
 
 
Zsüli
Zsüli: 2002-ben született kuvasz keverék szuka kutya. Nagyon barátságos, kedves kislány. Nyugodt természetű. Társait és az embereket is szereti.
 
 
Gedeon
Gedeon: 6 éves, ivartalanított, rottweiler keverék kan kutya. Társaival szemben kissé domináns, de emberekkel barátságos. Felelősségteljes gazdának ajánljuk.
 
 
Zita
Zita: 2008-ban született németjuhász keverék szuka kutya. Imádni való kislány. Nagyon okos, de még van mit tanulnia. Társait és az embereket is szereti. Gyerekek mellé is ajánljuk
 
 
Tequila
Tequila: 4 hónapos keverék kan kutya. Játékos, kedves, nagyon szereti a gyerekeket. Igazi kis kedvenc lehetne.
 
 
Timi
Timi: 2008-ban született keverék szuka kutya. Domináns, társaival nem jön ki. Leginkább egyedüli kutyának ajánljuk. Kertes házban ideális helye lenne.
 
 
Dakota
Dakota: 1 éves németjuhász keverék kan kutya. Nagyon barátságos, kedves, pórázon jól vezethető. Alkalmas lehet telepőrzésre is.
 
 
Benő
Benő: 8 éves staffordshire bullterrier ivartalanított kan kutya. Rendkívül mozgékony teremtés. Elsősorban kertes házba ajánljuk. Kisebb termetű kutyákkal dominánsan viselkedik.
 
 
Matador
Matador: 2009-ben született ivartalanított vizsla keverék kan kutya. Társaival és emberekkel is szeret barátkozni. Okos, tanulékony fiú. Pórázon vezethető. Gyerekek és idősek kedvence lehet.