Az ország első almamagháza Nyíregyházán

 Az almamag csoport két éve tevékenykedik, hogy a megyeszékhelyen összefogja azokat a szakembereket, akik a testi-lelki egészségmegőrzés területén tevékenykedve hozzájárulhatnak életünk egészségesebbé és harmonikusabbá tételéhez.

 A csoport eddig csupán az interneten, a www.almamag.hu életmódportálon volt elérhető, illetve az általuk szervezett alkalmi rendezvényeken találkozhattak az érdeklődők a szakembereikkel.

Október 1-jétől azonban hivatalosan is elkezdte működését az almamagház, mely alternatív és komplementer medicinai szolgáltatásai mellett a közösségi élet színterévé is kíván válni a régió lakói számára.

A város szívében működő magház célja a diagnosztikai, terápiás, önismereti programjain túl, háziasszonyok klubjának, baba-mama klubnak a beindításával a generációk összehozása. Lakberendezési tanácsadó túrák szervezésével, üzletemberek számára kialakított programjaival széles érdekeltségi réteg számára igyekszik szolgáltatást nyújtani. www.almamag.huTanácsadói rendszerének köszönhetően, bárki fordulhat tanácsért a magházhoz, ha nem tudja, hogyan kezdje el életének, kapcsolatainak átalakítását, ha nem tudja betegségének gyógyulásában milyen terápiák lehetnének a leghatékonyabbak.

Az almamagház közel harminc szakembere, félszáz diagnosztikai vagy terápiás módszerkínálata – biorezonanciás állapotfelmérések, Bach, virág terápia, aura-soma, tibeti hangterápia, a kínai medicina csodái, radiesztézia, masszázs, kineziológia, asztrológia, számmisztika, sorselemzés, vaszati tanácsadás, life coaching, kommunikációs technikák, Germán Új Medicina, élővércsepp analízis, Modern Magyar Medicina, arctorna, családállítás, gyerekagykontroll, háziasszonyok klubja, jobbagyféltekés rajzolás, mandalafestés, tanfolyamok  - lehetőséget ad mindenki számára a leghatékonyabb út kiválasztására.

A magház elsősorban a helyi szakemberek számára nyújt bemutatkozási lehetőséget, azonban időről-időre lehetőséget kínál majd olyan módszerek vagy szakemberek megismerésére, melyek csak az ország más pontjain elérhetőek a nagyközönség számára. Így a magház bemutatkozó nyílt hétvégéjén, október 9-10-én, egy, egész Európát megmozgató kezdeményezéséhez kapcsolódva az Art if Living Alapítvány workshopjának is helyt ad október 9-én. A nyílt hétvégén mindenki számára lehetőség nyílik megismerkedni azokkal a szakemberekkel és módszerekkel, melyek a későbbiek folyamán megtalálhatóak lesznek a magházban. A magház a hét valamennyi napján várja az életüket harmonikusabb mederbe terelni kívánó érdeklődőket.