A Képmás zenekar Évadzáró koncertje

A Képmás zenekar Évadzáró koncertje Nyíregyházán2010. október 25-én a nyíregyházi Képmás zenekar két alapítója és vezetője, Kardos György és Bolega László sajtótájékoztatót tartott a Nyíregyházi Római Katolikus Plébánia dísztermében. A sajtótájékoztató témája a 2009-2010-es közel 30 helyszínes Akusztikus turné és annak lezárásaként megrendezésre kerülő két felvonásos Évadzáró koncert volt.

Az Évadzáró koncert Nyíregyházán a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrumban kerül megrendezésre 2010. november 13-án szombaton 19:00-tól. 


A megszokott hangzásban és különleges látványban lesz része annak, aki a szombat estéjét a Képmás zenekarral tölti . A két éves turné lezárásaképpen a régen  játszott dalok is megszólalnak majd a már jól ismert szerzőktől és előadóktól, úgy mint Zorán, Presser, vagy éppen a kihagyhatatlan Ákos. A koncerten megszólal majd egy vadonatúj dal a készülőben lévő nagylemezről is, amely a nemrégiben elhunyt Cseh Tamás emlékére íródott.

 

 


 

 

Akusztikus turné Évadzáró koncert a Képmás zenekarralAz est alatt közreműködnek a  zenekar  munkásságát meghatározó és hozzá közel álló nyíregyházi művészek is.

Hallható lesz tehát Vannai László a Vannás  zenekar alapítója, szerzője, Bódis Gábor és Papp György a Mandala dalszínház  kiváló színészei, valamint a Phemius formáció is.


 

Jegyek, Nyíregyházán a Tourinform irodában és a Váci Mihály Kulturális Művészeti és Gyermekcentrumban válthatóak 1000 Ft-os áron.


Mindenkit szeretettel vár a Képmás Zenekar!


http://www.nyirport.hu/content/akusztikus-turne-sajtotajekoztato