MEGA Játszóház újra Nyíregyházán

MEGA Játszóház újra NyíregyházánÚjra Nyíregyházára látogat a MEGA Játszóház. Október 24-én a Zrínyi Gimnázium tornaterme erre a napra egy hatalmas játszóházzá változik, ahová a környékbéli gyerekeket várják, 10 - 18 óráig, folyamatos belépéssel.

A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló nagyrendezvény, mely immár ötödik éve vándorol városról-városra nyújtva feledhetetlen szórakozást kicsiny vendégeinek. A játszóház keretében lehetőség nyílik önfeledt játékra, mozgásra, szórakozásra, kalandra.

 

MEGA Játszóház

 

Az egyes játékoknál pedig nem kell kifizetni a használati díjat, a belépő egyszeri megfizetése után a játékok korlátozás nélkül használhatóak. A légvárak, csúszdák, akadálypályák, felfújható játszóterek, sportjátékok órákra elvarázsolják a gyerekeket. A színpadon mindeközben színes programok peregnek. Bűvészek, bohócok, énekesek, táncosok váltják egymást, nyújtva színvonalas szórakozást a nézőknek.

 

Az egyes műsorokat 11.00, 13.30 és 16.00 órakor kezdik.

 

Lehetőség nyílik arcfestésre, lufi-figura hajtogatására, bűvész-trükkök tanulására. A játszóházat már egy éves kortól érdemes látogatni. Az egytől ötéves korig terjedő korosztálynak külön sarkot állítanak össze, melyet csak ők használhatnak. Itt speciális játékok lesznek direkt a kicsiknek.Továbbá, lesz még 3 dimenziós mozi, új térbeli filmekkel. A rendezvényről további információkat kaphatnak a http://www.megajatszohaz.hu web oldalon.

 

 

A játszóház rendszeresen ellátogat Nyíregyházára. Helyszíne a Zrínyi Gimnázium tornaterme, mely ideális, nagy területet biztosít. Ki tud alakulni az igazi MEGA érzés, mikor is sok-sok gyerek egyszerre játszik önfeledten.

 

A belépő díjak:

Gyermekjegy 600 Ft/ megkezdett félóra

vagy 2400 Ft/nap. 

Felnőttjegy 400 Ft/nap.

Mindenkit sok szeretettel várnak a rendezők.