Segélykoncertet rendeztek a Fásy Mulató sztárjaival

Segélykoncertet rendeztek a Fásy Mulató sztárjaival A vörösiszap károsultjainak javára rendeztek november 5-én segélykoncertet Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnokban a Fásy Mulató sztárjaival.

A több mint három órás rendezvényen a hazai mulatós zene, pop és operett műfaj legjobbjai léptek fel. A koncertet Fásy Ádám szervezte, aki a teljes stábját és a technikát ingyen bocsátotta a segélykoncert rendelkezésére.

Mi több, a BUSZACSA is ellenszolgáltatás nélkül biztosította a helyet, és természetesen valamennyi fellépő is gázsi nélkül vállalta az előadást.

A koncert előtti sajtótájékoztató tanúsága szerint már  koncert előtt 1 millió 200 ezer forint gyűlt össze a képzeletbeli kasszában a közreműködőknek köszönhetően.

 

Segélykoncertet rendeztek a Fásy Mulató sztárjaival 

 

A műsorban péntek este felléptek: Zoltán Erika, L. L. Junior, Anita, Fásy Zsülike, Desperado, Joskó, Kratelli Josephine, Sláger Tibó, Nótár Mary, Klemy, Kothencz Lali, Peller Anna, A Két Zsivány, A jó LaciBetyár, Liszter Sándor és a Vadrózsák, a Mesterhármas, Merienn, Bódi Guszti és a Fekete Szemek.

 

Segélykoncertet rendeztek a Fásy Mulató sztárjaival

 

Fásy Ádám és kislánya, Zsülike is felléett  a segélykoncerten, amelyen  nevelőszülők, és a nevelőcsaládokban élő állami gondozott gyerekek ingyen vehettek részt. A koncert teljes bevételét a Magyar Kármentő Alap javára utalták át, akik megfelelően el fogják osztani a rászorulók között.


KT