Tele kézzel és tele szívvel az almamagház tündérországából

Tele kézzel és tele szívvel az almamagház tündérországából Töprengve ülök a papír, illetve a billentyűzet fölött. Karácsony. Honnan közelítsem? Hogyan írjak róla úgy, hogy valóban arról szóljon, ami a lényege volt mióta világ a világ? Hogyan írjak róla úgy, hogy a szívek nyíljanak meg, és ne csupán a pénztárcák…

Bőkezű ajándékozás az egészség jegyében!

 
 
Aztán rájöttem, egyszerű dolgom van! Az, amit az almamag képvisel, mindig is az összefogásról, az együttműködésről, az odafigyelésről és a szeretetről szólt, mint a karácsony.
 
Nem kell hát mást tennem, csak arról írnom, mivel is várja a karácsonyi készülődés közepette az almamagház a várost.
 
 
 
 
Tele kézzel és tele szívvel az almamagház tündérországából
 
Elsőként is: tárt ajtóval december első két hetében!
Az ajtók mögött remek szakemberekkel, akik szívesen beszélgetnek mindenkivel az ünnepek előtt a szeretetről, a gyógyulásról, a harmónia megszerzésének módjairól. Minden szakember a maga területén keresztül képes segítséget, tanácsot, támaszt nyújtani a karácsonyi nyüzsgés őrült zűrzavarában. Ne feledjük! Sokszor elég számunkra nyugalmunk visszaszerzéséhez, ha valaki őszintén figyelve meghallgat minket!
 
Másodsorban: ajándékokkal!
Pontosabban ajándékutalványokkal több százezer forint összértékben, melyek révén igazán különleges módon lephetik meg szeretteiket vagy önmagukat mindazok, akik eljönnek hozzánk december első két hetében hétfőtől-péntekig???? az almamagházba! Egy asztrológiai elemzés, egy Aura-Soma konzultáció, egy Bach virág terápiás elemzés, egy kineziológiai oldás, egy egészségügyi állapotfelmérés, - és még sorolhatnánk - igazán jól jöhet az ünnepek után, hogy kicsit rendbe hozzuk, vagy tovább fényesítsük lelkünket!
 
Harmadsorban: élményekkel, újabb ajándékötletekkel!
Kellemes zene, nyugodt hangulat, illatok, szépséges tárgyak. Olyanok, melyeket nem találhatunk meg minden boltban!
Angyali ajándékok, kézzel készült darabok, egyedi termékek, egészségmegőrző eszközök, mandalák, selyemképek, gyógynövényes használati tárgyak, sok-sok csoda és szeretet. Bemutatjuk, hogyan lehet a natúr kozmetikumok világában gyönyörűségeket alkotni a női arcon.
 
Negyedrészt: bensőséges beszélgetésekkel!
December 9-10-én négy órától érdekes és karácsony táján nagyon hasznos beszélgetős előadásokat tartunk a veszekedés mentes kapcsolatok lehetőségéről, a depresszió feloldásáról, elkerüléséről, a káoszmentes karácsonyról, a nevetés gyógyító hatásáról, a saját készítésű ajándékokról… Részletekről később a Programok menüpont alatt!
 
 
Az almamagház reggel 9 órától este 7-ig fogadja mindazokat, akik egy kicsit másképpen kívánnak felkészülni a karácsonyra!
 
 
 

Akik számára az ünnep arról szól, amit Juhász Gyulánál talán senki nem fogalmazott meg szebben:

Juhász Gyula: Karácsony felé
 
Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.

…Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Beheggesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.

…És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorún nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.
 
 

Mindenkinek békés karácsonyt kíván:

Moldván Kata – almama(g)