Zenés-táncos kavalkád, Bábszínház, "Édes" Karácsony a Jósa András Múzeumban

Zenés-táncos kavalkád, Bábszínház, "Édes" Karácsony a Jósa András Múzeumban December 4 -től karácsonyig minden szombaton "családi" programok várják az érdeklődőket az "ünnepi díszbe" öltöztetett Jósa András Múzeumban.

December 4-én 10 órától a Szivárvány Bábszínház előadása várja kicsiket és nagyokat. 10.30 órától festészeti játszóház és kézműves foglalkozások a "karácsony" jegyében! Ezen a napon a Múzeum Mikulása ajándékkal várja az ügyesen verselő gyerekeket!

December 11-én 9 órától egy zenés - táncos délelőttöt tölthetnek el a Jósa András Múzeum falai között a 4 For Dance táncegyüttessel, és Forgács Zsuzsanna zenepedagógussal; valamint a téli ünnepkör hagyományairól, érdekességeiről hallhatnak néprajzi előadást, és ehhez kapcsolódóan mézeskalács kiállítás várja az érdeklődőket.

 

December 18-án 10 órától "Édes" karácsonyi programmal kedveskednek a szervezők: -ünnepi sütemények kóstolója (Csekő Cukrászda jóvoltából), -Dr. Antal Péter rendhagyó tárlatvezetése a Czóbel Béla emlékkiállításban. A meghitt hangultról Pregitzer Fruzsina, és a Vivace kamarazenekar gondoskodik.

Zenés-táncos kavalkád, Bábszínház, "Édes" Karácsony a Jósa András Múzeumban