Jótékonysági batyus bál Oroson

2011. január 22-én szombaton az orosi Herman Ottó Tagiskola Szülői Munkaközössége és tantestülete jótékonysági batyus bált tartott az intézmény ebédlőjében. A műsorban felléptek a tagiskola növendékei, akik a Harmónia Alapfokú Művészeti Iskola tanítványaiként társas és modern tánccal szórakoztatták a megjelenteket.

Komporály Bemjamin és Dugasz Ákos  TECH-TONIK táncot adtak elő. A DOROTEA színjátszó kör  „A becsület ára” megható színdarabjában is csillogtatták tehetségüket az orosi gyerekek. Bunkóczi Brigitta 5. osztályos tanuló előadásában Mácz István: A kezed című gondolatébresztőjét hallhatta a nagyérdemű.

A pedagógusok és dolgozók meglepetés műsora A három selyp lány népmese Széll Béláné Elvira saját átdolgozásában is kitörő sikert aratott. Az apukák és férfimunkatársak Hattyúk tava humoros koreográfiája könnyeket csalt a nevetéstől a vendégek szemébe.

A rendezvény fő szponzora Ferkó Miklós a Trans-Vidia Kft. ügyvezető igazgatója volt.

A bál főszervezői a szülők, a szülői munkaközösség tagjai Kiss Gábor irányításával. A zenéről, a fergeteges hangulatról Lakatos Norbert zenész gondoskodott.

Finomabbnál finomabb étkek és desszertek kerültek az asztalra. Sok értékes tombolaajándék talált gazdára, többek között hollóházi kínáló és falióra, fürdőszoba szekrény, vacsora utalványok, ajándékkosarak, illatszercsomagok, háztartási gépek és még sorolhatnánk.

A bál bevételét  interaktív tábla vásárlására fordítja az intézmény.

Köszönet illeti az est sikeréért a vendégeket, a szponzorokat és az intézmény valamennyi dolgozóját.


Sasváriné  Juhász Enikő művelődésszervező  pedagógus