Női klub alakul Nyíregyházán

Hiánypótló kezdeményezést indított útjára Nyíregyháza közelmúltban megnyílt életmód tanácsadó és terápiás központja, az almamagház a Bercsényi utcában. A Nőkről – Nőkért elnevezésű klubjával.

A klub célja, hogy maga köré gyűjtse azokat a lányokat, nőket, anyákat, asszonyokat, akik keresik annak lehetőségét, hogy a hétköznapjaikban a családdal, a párkapcsolattal, a gyerekneveléssel, az egészségmegőrzéssel, a táplálkozással, a szépségápolással a szexualitással, és a lelkük, hangulataik kezelésével kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre úgy kapjanak válaszokat, hogy eközben kellemes környezetben vannak és jól értik magukat.

Az alakuló ülés mindenki számára nyitott, akinek ötletei, elképzelései, nehézségei vannak, és szívesen venné, ha nőtársai vagy akár szakemberek segítenék hozzá a megoldáshoz. A február 11-én, az almamagházban, este fél hattól kezdődő összejövetelen a 2011-es évről hallhatnak a számmisztika tükrében, megismerkedhetnek olyan mozgásformákkal, melyek a tartásunk javításában játszanak szerepet, kialakítják a klub működésének tartalmát, és egy filmrészlet megtekintésével zárják az estet a jelenlévők. Részletek: www.almamag.hu