Bödőcs Tibor humorista Stand up comedy estje

VMKBödőcs Tibor az ország egyik legnépszerűbb humoristája, egy Zala megyei kis faluban töltötte ingergazdag gyermekkorát, majd a Dumaszínház és a Showder Klub hozta meg számára az országos elismerést.

Egyedi stílusában mutatja be a vidéki lét mindennapjait, jellegzetes alakjait. Szövegeiben a közélet, a történelem, a kultúra és természetesen falujának történéseiből sző sűrű hálót. Az élet különböző  pillanatait is képes sajátos szemszögből láttatni, mindenből viccet csinál.Ami a színpadon elhangzik, hétköznapjai sűrített változata.

Rajongótábora nem véletlenül mozog széles skálán, humora mindenkihez szól!Kétszer jutalmazták a Magyar Rádió Bonbon-díjával, 2010-ben pedig ő kapta a hazai humoristák elismerésére alapított legrangosabb díjat, a Karinthy-gyűrűt. Bödőcs Tibor egyike azoknak, akik Fábry Sándor segítségével megújították a magyar nevettetést.
 
Belépőjegyek vásárolhatók a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum információján minden nap (hétvégén is) 8.00 – 19.00 óráig (Nyíregyháza, Szabadság tér 9.)
 

Időpont:
2011. április 14. 19.00 óra
Helyszín: Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum
(Nyíregyháza, Szabadság tér 9.)
Információ: 42/411-822