ÜZLETI TIPPEK konferencia Nyíregyházán

Piac és Profit

Az ÜZLETI TIPPEK a K&H Bank Zrt. és a Piac & Profit üzleti magazin országos konferenciasorozata  a kis- és középvállalatok döntéshozói számára. 2011. április 21.-én csütörtök Nyíregyházán, a Hotel Koronában lesz lehetőség a helyi kkv szektornak  részt venni a konferencián.

 

Helyszín: Nyíregyháza, Hotel Korona (Dózsa György út 1.)
Időpont: 2011. április 21. csütörtök 9.30-15.30 óra

A kormányzat stratégiai szerepet szán a kkv-knak a magyar gazdaság fellendítésében, a munkahely-teremtésben, a hazai gazdaság versenyképességének növelésében. A versenyképesség növeléséhez természetesen elsősorban pénz, likviditás, hitelfelvevő-képesség és pályázóképesség szükségeltetik. De ugyanilyen fontos az is, hogy jó döntrésséseket hozzunk a cég fejlesztési irányairól.

Ha szeretne ezekről bővebben is hallani, feltétlenül jöjjön el ingyenes konferenciánkra!

Kérdezzen Ön is a K&H Bank Zrt., a Magyar Posta Zrt., a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ – MAG Zrt., az ELO Digital Office, a Magyar Telekom Nyrt., az Opel Hungary, a Hewlett-Packard Magyarország Kft., a Complex Kiadó, az Elmű Nyrt. valamint a MÁV Zrt. képviselőitől és még számos más szakembertől.

 

A rendezvény ingyenes! Csak regisztrálni kell!

Regisztráció a Piac&Profit honlapon

 

A konferencia résztvevői Piac és Profit magazin előfizetést kapnak.

A K&H Csoport kisorsol a résztvevők között egy darab térítésmentes ÚSZT Vállalkozásfejlesztési Program kitörési ponthoz illeszkedő, normatív (automatikus) pályázat elkészítését a K&H Pályázati tanácsadás igazgatóság munkatársai segítségével.

Partnereink, a Magyar Telekom Nyrt. és az ELO Digital Office a nap végén, a kérdőíveiket kitöltők között ajándékokat, ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

 

Információ és részletes tematika: dr. Sikó-Vlajk Viktória, 239-95-97, vsiko@piacesprofit.hu, www.piacesprofit.hu