7.5 kilóval lett karcsúbb az Év hangja, Tolvai Renáta

4 hét alatt 7.5 fél kilótól szabadult meg Tolvai Renáta, mindenféle önsanyargatás és koplalás nélkül. Az énekeső nagyon büszke magára, hiszen világéletében fogyókúrázott, de ilyen pozitív változást még sosem ért el. Az idei tavaszt minden eddiginél kirobbanóbb formában várja, nem is beszélve arról, hogy közeledik a strandszezon, és fogyásának köszönhetően a vízpart mellett is magabiztosan vállalhatja majd csinos alakját.

Bevallása szerint, minden idők legkíméletesebb fogyókúrás időszakán van túl Tolvai Renáta, a Megasztár 5 győztese. Néhány hete még maga sem hitte, hogy képes lesz két ruhaméretet fogyni mindössze 4 hét alatt. Ráadásul a Zsírégető Klubnak köszönhetően még kedvenc ételeiről sem kellett lemondania. Mint mondja, a Nagyváradon élő szülei eleinte aggodalommal fogadták fogyókúrája hírét, mert attól féltek, hogy Renáta koplalással akar a felesleges kilóktól megszabadulni. Később azonban megnyugodtak, mert látták, hogy lányuk egészségesen táplálkozik.

„Nagyon látványos változáson mentem keresztül az elmúlt 4 hét alatt, amelyet a környezetem is elismer. Szüleim mellett párom, Kállay-Saunder András is nagyon elégedett, az utóbbi időben több bókot kapok tőle, mint eddig valaha” - árulta el mosolyogva a csinos énekesnő, aki ráadásul amellett, hogy vonzóbbnak érzi magát kedvenc ruháiban, a Zsírégető diétának köszönhetően még a komoly fizikai erőnlétet és az óriási állóképességet megkövetelő koncertezést is sokkal jobban bírja, mint korábban.