FÖHE 2011 a Nyíregyházi Főiskolán

FÖHEA fesztivál szezont idén is Nyíregyháza legnagyobb könnyűzenei rendezvénye, a FŐHE nyitja meg. A Nyíregyházi Főiskola hallgatói által immár tizenegyedik alkalommal megrendezett buli maraton, ebben az évben egy nulladik nappal is bővül.

Hasonlóan az előző évekhez, az áprilisi (17-18-19-20.) banzáj is igen színesnek ígérkezik. A már jól megszokott stílusbeli sokszínűséget, minden eddiginél gazdagabb kísérő programok tarkítják az idén új helyre költöztetett fesztiválon.

A helyszín ugyan nem került sokkal messzebb eddigi helyétől, mégis egy sokkal jobban körülhatárolt, praktikusabb fesztiválszerűbb területet találtak a szervezők a főiskolán. Az ez évi programban helyet kapott a két éve hatalmas hangulatot hozó Irie Maffia, fellép továbbá a Kiscsillag, a Road, valamint a szabad szájáról híres Ganxsta Zolee és természetesen vele tart a Kartel. Az esti koncertek után - akárcsak eddig - a bulik a Club Campusban folytatódnak hajnalig ahol Wallas és Andro fogja az embereket szórakoztatni. A színes napközbeni elfoglaltságokban a vetélkedők, a bemutatók, a szakmai előadások mellett számos sport, egészség és tudatformáló program is lesz.

FÖHE

A nulladik napon a Back Stage Live tehetségkutató versenyzőivel találkozhatnak majd az érdeklődők, este a Club Campusban pedig a Retró Rádió partiján nosztalgiázhatunk B. Tóth Lászlóval és Szakács Tibivel.

   
Koncertek:

2011. április 18. hétfő

-HOPE THE LAST
-BLACK-OUT feat. Kowa
-ANNA and the BARBIES
-IRIE MAFFIA
-AtomorA feat PIKNIK PARK

2011. április 19. kedd

-RORSCHACH BAND
-KOLIBRI
-VAD FRUTTIK
-KISCSILLAG
-FOLK ERROR

2011. április 20. szerda

-PHONLINE
-APEY AND THE PEA
-ROAD
-GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL
-PADDY AND THE RATS