Innovációs Börze a Nyíregyházi Főiskolán

Innovációs börzeA Nyíregyházi Főiskola és a Kelet-Magyarország 2011. április 28-án (csütörtökön) szervezi meg a régió első Innovációs Börzéjét, melyen megjelenési, bemutatkozási lehetőséget kínál Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, illetve régiónk vezető vállalkozásainak.

Cél,  hogy megismertessék cégük tevékenységét a főiskola közönségével, illetve beruházókat, partnereket találjanak további terveikhez, munkájukhoz. Az eseményt a Nyíregyházi Főiskola kerengőjében szervezik meg, április 28-án 9.00 és 15.00 óra között. 

Az eseménnyel egy időben kerül megrendezésre a Nyíregyházi Főiskolán a FIFÖMA (Fizika, Matematika, Földtudományok Országos Diákköri Konferencia) melynek célközösége (az ország  összes, az érintett tudományterülettel foglalkozó  egyeteme és főiskolája, hallgatói, TDK munkájukkal a döntőbe került leendő szakemberei, oktatók, kutatók stb.) érdeklődésére is számítunk. Nem titkolt célunk, hogy a piaci szegmens, a cégek és a tudományt művelő kutatók, oktató szakemberek is találkozhassanak ezen a fórumon és közös eszmecserét folytassanak a szakmai együttműködés és továbblépés lehetőségeiről.

A rendezvény helyszíne:  Nyíregyházi Főiskola, D épület kerengő, földszint
A rendezvény időpontja:  2011. április 28. (csütörtök) 9.00-15.00
A rendezvény fővédnöke: Prof. dr. Jánosi Zoltán, rektor

Kiállítók: 1. Nyíregyházi Főiskola, 2. Nyíregyházi Főiskola Integrált Tudáscentrum, 3. Campus Rádió, 4. Főiskolai Tükör, 5. Kelet-Magyarország, 6. Városkép Kft., 7. Kölcsey Televízió, 8. Retro Rádió, 9. OTP Travel, 10. SKY Travel utazási iroda, 11. Bessenyei Hotel, 12. Unilever Magyarország Kft., 13. HGD Kft., 14. Lego Manufacturing Kft., 15. Apple / My STUDIO, 16. Tipographic Kft., 17. LAB-EX Laborkereskedelmi Kft., 18. Student Stop Nyelviskola, 19. Leica Geosystems Kft., 20. Nyírség-Hasso Kft., 21. Nyíregyháza Turisztika Desztináció Menedzsment 22. Nyíregyházi Állatpark