Halálos munkabaleset Újfehértón

A rendelkezésre álló adatok szerint az 50 éves nagykállói férfi egy kb. hatméteres fúrószárral hozzáért a felette húzódó elektromos légvezetékhez és áramütést szenvedett. A szemtanúk, majd a kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudtak rajta segíteni. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a felelősség kérdését munkavédelmi szakértő bevonásával, foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanújával indított nyomozás keretében vizsgálja.  A rendőrség legfrissebb közleménye szerint bűncselekmény gyanújával nyomoznak a szombaton délelőtt Újfehértón a talajvíz-mentesítési munkálatok közben életét vesztett munkás ügyében.

 A rendelkezésre álló adatok szerint az 50 éves nagykállói férfi egy kb. hatméteres fúrószárral hozzáért a felette húzódó elektromos légvezetékhez és áramütést szenvedett. A szemtanúk, majd a kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudtak rajta segíteni.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a felelősség kérdését munkavédelmi szakértő bevonásával, foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanújával indított nyomozás keretében vizsgálja.