A Jövő Nemzedéke Mi Vagyunk (Jánkmajtis)

 A hátrányos helyzetű kisközösségekben közvetlen közösségi rendvédelmi kapcsolattartásra alapuló bűnmegelőzési és bizalomépítő kezdeményezés keretében tartottak közbiztonsági napot pénteken Jánkmajtison.

 A környékbeli településekről megjelent több száz általános iskolást köszöntötte dr. Tarcsa Csaba r. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Makula György r. őrnagy, az országos Rendőr-főkapitányság szóvivője, Győri József Bálintné, Jánkmajtis polgármestere, Nyíri Lászlóné, a Jánkmajtisi Általános Iskola igazgatója és Tóth Pál, a Gacsályi Cigány Önkormányzat elnöke.

A gyerekeket a sportpályán rendőrségi fegyver-, eszköz- és járműbemutató, kutyás kábítószer-keresés, baleset- és bűnmegelőzési demonstrációk és vetélkedők szórakoztatták. Egy autós üldözést, majd elfogást önként jelentkező diákok segítségével mutattak be.

A közös ebéd után a művelődési házban L. L. Junior lépett fel hatalmas sikerrel, majd legalább ugyanekkora tapsvihar jutalmazta a Jánkmajtisi Kiskadétok önvédelmi- és tánc produkcióit és a környékbeli iskolai csoportok műsorát.


-

-

-

-

-