Állatbarát Napközi Július 11-től!

ÁllatbaátAz Állatbarát Alapítvány ismét megrendezi napközis táborát, Nyíregyházán, a Csatorna utca 2. szám alatt található Állatotthonában. A napközi heti kurzusokban lesz megtartva, kezdő időpontja július 11-e, befejezése pedig július 29-e. 

A napközis tábor a hétköznapokon 8-16 óráig biztosít tartalmas időtöltést a résztvevőknek. Alapítványunk szeretné felhívni elsősorban a gyermekek figyelmét a felelős állattartásra. Véleményünk szerint a legkisebbeknél kell elkezdeni a szemléletformálást, hisz a jövő felnövő generációja lesz az, aki majd lelassíthatja, vagy akár meg is állíthatja az állatkínzást, és a felelőtlen állattartást! A gyermekek játékos formában tanulhatnak a megfelelő állattartásról, és az állatotthon lakóinak segítségével gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek az állatokról történő helyes bánásmódról, hiszen lehetőség lesz a kutyusok, cicusok gondozására, ápolására, sétáltatására is.

2011 az Önkéntesség  éve! Gyermekeik figyelmét erre a társadalmi szempontból is fontos akcióra, akár ezzel a napközis táborral is felkelthetik!

Jelentkezni július 1-ig lehetséges, a csoportlétszám limitálva van!

Érdeklődni az Állatbarát Alapítványnál személyesen, vagy a következő  elérhetőségeken lehet:

cím: 4400, Nyíregyháza, Csatorna u. 2.
tel: 42/727-736
e-mail: allatbarat@allatbarat.com
honlap: www.allatbarat.com