Családi hétvéga a Botanikus Kertben Nyíregyházán

Botanikus kertA Nyíregyházi Főiskola Tuzson János Botanikus Kertje 2011. június 10-11-12-én Családi hétvégét szervez.

 

     2011. június 10-én, pénteken, a „Zene napján” hosszabbított esti nyitva tartással várjuk vendégeinket. 18 órától 22 óráig a Phemius Zenekar és a „Kis”–Balaton együttes koncertje hallható (eső esetén vasárnap), közben büfészolgáltatás pálinkakóstolóval és vásárral. A művészet jegyében a Művészeti Szakközépiskola diákjai által készített installációk is bemutatásra kerülnek.

     2011. június 11-én, szombaton 10 órától 16 óráig a „Természet napja”. Délelőtt különböző környezetvédelmi interaktív játékokat lehet kipróbálni. Bemutatkozik az Első Magyar Freestylefoci Egyesület. A délutánt pedig „virágkalap” kompozíció bemutató színesíti, közben utcazenészek muzsikálnak. Lehetőség nyílik regisztrálni partner rendezvényünkre, a sóstói I. Gasztronómiai Fesztiválra is.

     2011. június 12., vasárnap a „Mese napja”. Igazi kalandok várják az érdeklődőket: sárkány- és vitézbemutató, tündérvadászat, reneszánsz mesemondás. Egy-egy félórára a tűzoltók és a rendőrség is kivonul, hogy a gyerekek közelebbről megnézhessék a járműveket. A helyszínen (4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/b) természetesen a kert gyönyörű látványával és növénykülönlegességeivel ismerkedhetnek a kikapcsolódni vágyók. A Huszár játszótér, a tujalabirintus, a kaktuszok, az üvegház, és a sziklakert is megtekinthető.

Botanikus Kert

Kattints a képre a nagyobb változatért!

 

Belépőjegy áraink változatlanok a rendezvény ideje alatt is!

(Gyermek 6 éves korig: 50 Ft, diák és nyugdíjas: 300 Ft, felnőtt: 500 Ft.)

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Bővebb felvilágosítás a 06-42-599-414 telefonszámon kapható, illetve megtekinthető a http://botkert.nyf.hu honlapon. Botanikus Kertünk már a Facebook-on is gyűjti rajongóit.