Emberölés előkészülete Tiszavasváriban

RendőrségA gyanúsított csak látásból ismerte a sértettet, akivel az interneten keresztül többször hiába próbálta meg felvenni a kapcsolatot.
 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés előkészületének megalapozott gyanújával vett őrizetbe szerdán egy 28 éves hajdúdorogi lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi előző nap Tiszavasváriban az utcán késsel rohant egy nő és annak barátja felé.

A párnak sikerült bemenekülni egy épületbe, mire a támadó megpróbálta betörni az ajtót. Az agresszív, zavart férfi a biztonsági üveget is többször lefejelte, ezért a kiérkező rendőrök mentőt hívtak hozzá. Az emberölés előkészületével gyanúsított férfit orvosi ellátása után őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított csak látásból ismerte a 32 éves nőt, akivel az interneten keresztül többször hiába próbálta meg felvenni a kapcsolatot. A támadás napján az utcán várt rá, közben saját elmondása szerint több mint tíz üveg sört ivott meg.