Etno-folk Sörfesztivál Nyíregyháza - Sóstón

Etno-folk Sörfesztivál Nyíregyháza - Sóstón Idén először rendezik meg a Etno-folk Sörfesztivált Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdőn, a Park Hotel területén. A június 30. és július 3. között zajló fesztiválon változatos programokkal, fellépőkkel és a nevéhez híven különleges sörökkel várják az érdeklődőket.


Az Etno-folk Sörfesztivál június 30-án (0. nap) 12.00 órakor nyitja kapuit, ekkor nyitják meg a kempinget is a bérletesek részére. A fesztivál vendégeinek július 04-én (hétfő) 10.00 óráig kell majd elhagyniuk a helyszínt, hiszen a bontási munkálatok már aznap elkezdődnek.

Az adott napra szóló napijegy másnap 10.00 óráig érvényes. Ha éjfél után érkezel, még előző napi jegyet kapsz. Reggel 6 óra után árusítjuk az aznapra érvényes jegyeket.

 

Néhányan a fellépők közül: Acoustic Gallery, Agyagbanda, Balkán Fanatik,     Bordó Sárkány Régizene Rend, Fabotó, Folk Error, Folkfusion Band.

 

 Jegyárak:

Napijegy:

    * Online rendelés esetén: 700 Ft
    * Elővételben: 900 Ft
    * Helyszínen: 1.200 Ft

Bérlet:

    * Online rendelés esetén: 1.800 Ft
    * Elővételben: 2.500 Ft
    * Helyszínen: 3.000 Ft

Családi jegy: (2 felnőtt és 14 év alatti gyermek/gyermekek)

    * Elővételben: 1.500 Ft
    * Helyszínen: 2.000 Ft
 

Etno-folk Sörfesztivál Nyíregyháza - Sóstón

A helyszínről:

4431 Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Tölgyes utca 68.
A fesztiválterület mellett, a szomszéd kempingben sátrazási lehetőséget biztosítanak!
A gyönyörű természeti környezet mellett igényesen kiépített infrastruktúra várja a komfortra vágyókat. Meleg vizes zuhanyzók, kellemes sátorhelyek, mobiltelefon töltési lehetőség, internet, a területen faházak és szálloda várja a fesztiválozókat. Kerékpármegőrzést tudunk biztosítani. Sátrazási, kempingezési lehetőség a területtől 2 perc séta a Hotel Sóstó Turistaszálló és Kemping, ahol mindenki találhat kényelmes éjszakai/nappali pihenési lehetőséget.

Magyarország keleti kapujában, Nyíregyházától 7 kilométerre található Sóstógyógyfürdő. Gyógyvize jódot, brómot és oldott ásványi sókat tartalmaz, ezért alkalmas mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációra, reumatikus és nőgyógyászati megbetegedések kezelésére. Sóstógyógyfürdő könnyen megközelíthető személygépkocsival, 8-as jelzésű autóbusszal, valamint kerékpárral is.