Ismerkedjünk az Állatbarát Alapítvánnyal!

Állatbarát AlapítványMájus 26-ra Alapítványunk meghívást kapott a Bencs László Szakiskola ás Általános Iskolától, az aznap megrendezésre kerülő  Sport és Közösségi Napra. Sok gyerek és felnőtt érdeklődött az Állatotthon működéséről, a lakók állapotáról, az örökbefogadás menetéről.

Május 27-én a Csatorna utca 2. szám alá látogatott a Rozsréti Váczi Mihály Általános Iskola egyik osztálya. A gyerekek megismerkedhettek az Állatotthon kutyáinak és cicáinak minden napi gondozásával, az Alapítvány létrejöttével, céljaival, működésével. Nagyon érdeklődőek, és aktívak voltak, kíváncsian hallgatták az új információkat, de saját élményeiket is elmesélték, amik nagyon tanulságosak voltak még számunkra is.

    Ugyanezen napon ellátogattunk a Ligeti óvodába, ahol kolléganőnk szemléletformáló előadást tartott a kis óvodásoknak, játékos, interaktív formában. Otthonunk egyik régi lakója is részt vett ebben a programban, simogathatták, szeretgethették a fiúk és a lányok.

    Ezúton ajánljuk minden általános iskola és óvoda Intézményvezetőjének figyelmébe, nagyon szívesen látunk minden kedves óvodást, diákot és pedagógust Állatotthonunkban, hogy egy rendkívüli tanórán/ ismeretterjesztő órán vehessenek részt, kicsit jobban megismerjék az Alapítvány működését, valamint az Otthon lakójainak helyzetét, történetét! Előzetes egyeztetés után várunk minden érdeklődőt minden nap 8-16 óra között a Csatorna utca 2. szám alatt, vagy megbeszélt időpontban kolléganőnk az egyeztetett helyszínen megtartja előadását.

Bővebb információ: Állatbarát Alapítvány
Cím: 4400, Nyíregyháza, Csatorna utca 2.
Telefon: 42/727- 736
E-mail: allatbarat@allatbarat.com
Honlap: www.allatbarat.com