Több millióval zsarolta kuncsaftját a prostituált Nyíregyházán

rendőrségA Nyíregyházi Rendőrkapitányság hétfőn őrizetbe vett egy 18 éves, prostituáltként dolgozó lányt, aki a megalapozott gyanú szerint előbb különféle ürügyekkel pénzt csalt ki, később zsarolni próbálta egy kuncsaftját.

A 47 éves férfi, aki többször igénybe vette a prostituált szolgáltatásait, eddig összesen mintegy kétmillió forintot adott át a kialkudott összegen felül. A lány először albérletre kért kölcsön, majd azt állította, hogy futtatójának tartozik, végül nőgyógyászati beavatkozás költségére hivatkozott. Végül azt állította, hogy fiatalkorú, a férfitől lett állapotos, és amennyiben nem fizet neki újabb kétmillió forintot, ezt elhíreszteli környezetében.

Az eljárás jelenlegi adatai, valamint saját vallomása szerint a nagykorú prostituáltnak nem volt futtatója, önként és saját hasznára végezte tevékenységét, illetve a terhességére vonatkozó állítása sem felelt meg a valóságnak.

A 18 éves gyanúsított ellen csalás és zsarolás miatt indult eljárás, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.