Nagy Sándor visszatért a gyökerekhez

Nagy SándorNagy Sándor hétvégén a szülőfalujában koncertezett. Fényeslitke apraja-nagyja összegyűlt, hogy a falu szülöttjét meghallgassa. A színész abban az általános iskolában lépett fel, melynek padjait annak idején ő is koptatta.

 

A közönség soraiban az iskola igazgatónője és Sándor egykori gimnáziumi osztályfőnöke is helyet foglalt. „Természetesen nyomon követjük Sanyi pályafutását, nagyon jó érzés, hogy büszkék lehetünk rá! Már gyerekkorában ígéretes tehetség volt, jól tanult, különösen a humán tárgyakban jeleskedett, nem csoda, hogy színész-énekes lett belőle.”- vallja hajdani tanára.

Sándor két órás élő koncerttel hálálta meg a sok gondoskodást és törődést, amit szülőfalujának köszönhet. A mélyen tisztelt publikum nagy örömére a több szóló szám között, néhány duett is felhangzott, melyeket Sándor Vágó Bettivel adott elő.

 

Nagy Sándor

 

„Rendkívüli élmény ilyen családias és szerető légkörben énekelni. Mindig szívesen jövök haza, itt vannak a gyökereim, itt kezdődött minden és olyan jó, én is adhatok valamit ezeknek az embereknek, hiszen olyan sokat kaptam tőlük! A koncert bevételt az iskolának ajánlottam, azt gondolom, ez a minimum” – mesélte a buli után Sanyi. 

L.G.