Halloween Party Nyíregyházán

A Party Point és a Korzó Bevásárlóközpont bemutatja: Halloween a Korzóban! című rendezvényét. Hatalmas bulira, izgalmas jelmezversenyre várunk kicsiket és nagyokat egyaránt 2011. október 29-én, szombaton 15 órától a Korzóba.  

 

 

A rendezvény 15 órakor egy fergeteges Jelmezversennyel kezdődik a második emeleti összekötő hídon, melyre 3-18 éves korú gyerekek jelentkezését várjuk! 

Jelentkezni lehet a mikitovics.nora@korzo.hu e-mail címen, valamint aznap 14.30 órától a helyszíni regisztrációnál. A neves, nyíregyházi médiaszemélyiségekből álló zsűri szavazatai alapján, akik a kreativitást, a kidolgozottságot valamint az előadásmódot értékelik, a legötletesebb jelmezesek értékes ajándékokkal térhetnek haza.

Közben fellép a Street Dance School Tánciskola csapata.

Műsorvezető:  Zentai Edit  

Az ajándékeső  ezzel még nem ér véget, 16 órától a „B” épületben felfüggesztett óriási, 1500 darab léggömbből álló lufitök ajándékesője következik, majd 16.30 órától a második emeleti Mókus Játszóházban igazi Halloween buli koronázza meg a hangulatot. 

A lufiesőben az együttműködő partnereink ajándékait szerezhetik meg a leleményes látogatóink. 

Halloween

 

A nyereményeket felajánló  partnereink:

2Step Tánciskola, Benetton Fashion Store, Mókus Játszóház, Spar, UPC valamint a szervezők ajándékai. (Party Point Léggömb-és Partikellék Szaküzlet valamint Korzó Bevásárlóközpont)

A Korzó Nyíregyháza Bevásárlóközpont centermanagement-jét az SES Spar European Shoppingcenter magyarországi leányvállalata, a budapesti székhelyű Europark Bevásárlóközpont Kft. látja el. Az SES 5 európai országban fejleszt, épít és üzemeltet nagy alapterületű kereskedelmi ingatlanokat. A vállalat Ausztriában és Szlovéniában piacvezető a bevásárlóközpontok szegmensben, jelen van a piacon Magyarországon, Csehországban és Észak-Olaszországban. Magyarországon az SES jelenleg három objektumot üzemeltet: az Europark Budapest, az Allee Budapest és a Korzó Nyíreghyháza bevásárlóközpontot. A 24 SES által működtetett shopping center bérbeadható teülete kereken 700.000 m². A vállalatcsoport 1.600 bérlőpartnerével éves szinten bruttó két milliárd Euro-t meghaladó árbevétellel rendelkezik. Az SES centerek sorába tartozik többek között 2007-ben a világ legjobb bevásárlóközpontjai közé választott EUROPARK Salzburg/Ausztria, valamint fenntarthatósága miatt 2009-ben környezetbarát díjat elnyert ATRIO Villach/Ausztria. Építtetés, bérbeadás és  facility management tevékenység szolgáltatást harmadik fél számára is végez a vállalat. Az SES a SPAR Ausztria csoport tagja.