Ingyenes nyelvi klubok a Mustárházban

Mustárház A Mustárház külföldi önkénteseinek részvételével 2011. október 24-től újra ingyenes társalgási körök indulnak a Mustárházban. Ne hagyjátok ki ezt a páratlan lehetőséget más nyelvek, más kultúrák megismerésére!

 Ingo Izlandról érkezett, ő vezeti be az érdeklődőket az angol nyelv fordulataiba és csütörtökönként izlandi klubot vezet, Barbara otthona Spanyolország, ő a lengyel társalgásban segít a nyelvtanulóknak. Alessia Olaszországból jött, és keddenként szívesen beszélget az itáliai kultúra iránt érdeklődőkkel, természetesen olaszul. Pedro a portugál nyelv gyakorlásához nyújt anyanyelvi segítséget. A klubokban nemcsak szülőhazájuk nyelvét lehet gyakorolni az önkéntesekkel, hiszen a fő témakörök a kultúra, turizmus és a gasztronómia köré csoportosulnak.

 

Az önkéntesek a Fiatalok Lendületben Program által támogatott EVS projekt keretében érkeztek Nyíregyházára, fél évet töltenek el városunkban.

 

A társalgási klubokról további információ a mustarhaz1@gmail.com e-mail címen vagy a 42/400-344-es telefonszámon kérhető, jelentkezni ezeken az elérhetőségeken, vagy személyesen Nyíregyházán, a Szent István utca 20. szám alatt lehet.  

 

A nyelvi klubok helyszíne:

Nyíregyháza, Szent István u. 20.

 

Időpontjai:

Lengyel klub   hétfőnként  15.00-16.00


Olasz klub   keddenként  15.00-16.00


Portugál klub  szerdánként  15.00-16.00


Izlandi klub  csütörtökönként 15.00-16.00 


Angol klub  péntekenként  15.00-16.00