Fogadj Örökbe!

 November 12-én, szombaton 8 órától 16 óráig az Állatbarát Alapítvány örökbefogadó napot tart a Csatorna utca 2. szám alatt található Állatotthonában! 

Az örökbefogadáshoz szükséges egy személyi igazolvány(csak 18. életévüket betöltött személyek fogadhatnak örökbe!), valamint egy lakcímigazoló kártya. Jelképes örökbefogadási összeget kérünk, keverék kutyák esetén 3000 Ft-ot, fajtatiszta kutyák esetén 5000 Ft-ot, macskák esetén 1000 Ft-ot! Ez a jelképes összeg azonban magába foglal legalább 2 oltást, egy mikrochip azonosítót.

Az örökbefogadó  napon az alábbi ajándékokkal, kedvezményekkel kedveskedünk a leendő  gazdiknak és választottjaiknak: 

Az örökbefogadók választhatnak póráz + ajándékutalvány, vagy állateledel közül! 

Az örökbefogadott kölyök kutyák következő oltása INGYENES, amennyiben a Barzó Állatgyógyászati Centrumba viszi kedvencét! 

Az Állatbarát Alapítványtól  örökbefogadott kutyák és macskák későbbi állatorvosi kezeléseire 10%-os kedvezményt biztosít a Barzó  Állatgyógyászati Centrum! 

Ingyenes állatorvosi szaktanácsadás egész nap! 

Az utóbbi időben Nyíregyházán, és környékén vészesen megszaporodott a kóbor kutyák száma. A 140 férőhelyes Állatotthonunk képtelen befogadni minden állatot, hiszen folyamatos telt házzal működünk! Az időjárás változásával sajnos megnőtt a balesetes állatok száma, és az Ő elhelyezésük is rendszeresen gondot okoz. Várunk minden állatszerető gazdajelöltet, aki átérzi, hogy egy örökbefogadással nem csak azon a kiválasztott, szerencsés négylábún segít, akit magához vesz az Állatotthonból, hanem egy, az utcán kóborló, balesetet szenvedett fajtársán is! Évente közel 1000 állaton tudunk segíteni, reményeink szerint ez egyre növekvő tendenciát fog mutatni a jövőben is! Ehhez nagy segítséget tud nyújtani Ön is, hiszen nálunk nincsen altatás! A folyamatos telt házas létszámot csak akképpen tudjuk lecsökkenteni, ha örökbe fogadnak egy- egy kis, szeretetre éhes családi kedvencet!  

A kutyusok, cicusok előzetesen honlapunkon is megtekinthetők: www.allatbarat.com, valamint a Csatorna utca 2. szám alatt található Állatotthonban is, ahol az ismerkedést követően azonnal elvihetők! 

 

Bővebb információk: Állatbarát Alapítvány

cím: 4400, Nyíregyháza, Csatorna u. 2.

tel: 42/ 727-736 vagy 42/ 726-524

e-mail: allatbarat@allatbarat.com

web: www.allatbarat.com