Szekeres Adrien Szimfonikus Nagykoncert Nyíregyházán

 Napjaink rohanó világában hajlamosak vagyunk kapkodva, sietve eldobni mindent, ami régi, és rohanunk, futunk az újdonságok után. Persze ez részben így is van jól, hiszen a világot ez mozdítja előre, szükségünk van új energiákra, új élményekre, új benyomásokra. De ettől még fontos feladatunk vigyázni mindenre, ami érték, ami jó és szép. 

 Szekeres Adrien 2011. november 20-i koncertjén valami újat mutat közönségének, de megőrizve és újragondolva mindazt a harmóniát, érzésvilágot, amely Adrien dalait, slágereit a listák élére és a hallgatók szívéig repítette. Adrien, zeneszerző-producerével, férjével, Kiss Gáborral együtt egy olyan színpadi show-t álmodott meg, amelyben az énekesnő legkedvesebb és legsikeresebb dalai ezúttal áthangszerelve, újrafényezve szólalnak meg. A popzene és a klasszikus dallamok találkozása, a fúvós- és vonós hangszerek harmóniája egészen új élményt ígér korábban már jól ismert slágerek esetén is. 

 

Természetesen meglepetésekre is számíthatnak a koncert látogatói, de attól senki se féljen, hogy kedvenc dalai nem csendülnek fel. Olyan, mint Te, Ölelj át, Híd a folyót, Engedd hát közelebb a szívem, Piszkos tánc - hogy csak néhány címet említsünk a sok kedvenc közül. 

 

Átgondolt koncepció, slágerdallamok, igényes és elegáns hangszerelés, kitűnő muzsikusok és egy varázslatos hangú énekesnő. Mi kell több egy felejthetetlen estéhez?

 

Élje át velünk ezt a klasszikus könnyedséget, legyen Szekeres Adrien vendége november 20-án este!