Talált kutyák gazdijukat keresik!

 A cikkben található képen látható  németjuhász keverék, valamint shar pei keverék kutyus november 25-én került be az Állatbarát Alapítványhoz!

A körülbelül 8 hónapos német juhász keverék kan, Nyíregyháza- Borbányáról került be, bejelentés alapján. Jó állapotban van, eredeti gazdáját keressük. Nyakörv nem volt a  nyakában.

A körülbelül 2 éves shar pei keverék kan Baktalórántházáról került be az éjszakai órákban. Eredeti gazdáját keressük!

Kérjük, aki felismeri a kutyákat értesítse a gazdákat, akik a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonban megtekinthetik a kutyákat. Az oltási könyveket mindenképpen hozzák magukkal! 

Körülbelül 1,5 éves Beagle szuka. November 19. -én találtuk Nyíregyháza Csaba utcán. Várjuk a gazdi jelentkezését!

A képen látható, körülbelül 1,5 éves rottweiler szukát 2011. 11. 22.-én találták Nyíregyháza Westsik Vilmos utcán. Az Állatbarát Alapítvány várja az eredeti gazdi jelentkezését, a Csatorna utcai Állatotthonában!

 

A képen látható német juhász keverék kant november 23-án találták a Hősök terén kóborolt. Nyakában fehér nyakörv található. Eredeti gazdáját keressük! A kutyus jelenleg az Állatbarát Alapítvány Csatorna utcai Állatotthonában található meg.

 

Az Állatbarát Alapítvány eredeti gazdáját keresi ennek a körülbelül 2 éves keverék kan kutyának.  2011. 11. 21.-én találták Sóstóhegyen. Barátságos, emberhez szokott jószág.  

Bővebb információ:  

Állatbarát Alapítvány

cím: 4400, Nyíregyháza, Csatorna utca 2.

tel: 42/ 727-736

e-mail: allatbarat@allatbarat.com