Fagyos turnékezdés, forró hangulat- Úton a Road és a Depresszió

 

Még javában tart a dermesztő téli hideg, máris 17 állomásos turnéra indul a Depresszió és a Road, hogy együtt feledtessék minden koncertlátogatóval a fagyos hétköznapokat.
 

 

A két rock ’n’ roll banda baráti kapcsolata nem új keletű, hiszen számtalan közös koncerten és turnén vannak túl, tehát a jó hangulat garantált.
 
A Depresszió tavaly ősszel megkezdett „Vízválasztó” című lemezének bemutatóját eddig közel 10 ezer rajongó látta 11 koncerten. A zenekar történetének eddigi legsikeresebb albuma a Mahasz lista első helyén nyitott, és azt követően is hetekig a Top 10-ben szerepelt. A lemez első videoklipje a ’Te vagy a szerem’ című dalhoz készült, amit öt hónap alatt 150 ezren láttak.
 
A zenekar most sem pihen, már előkészületben van a második klip forgatása, ami biztos, hogy meglepetés lesz a nagyközönség számára, hiszen egy teljesen más hangulatú, lírai dalt választottak ki- a ’Jön a reggel’-t. A Vízválasztó album leghatásosabb és legnépszerűbb tétele már a megjelenés után kivívta a kritikusok elismerését, és az elmúlt 11 év egyik legelőremutatóbb Depresszió felvételnek tartják. A tervek szerint egy vérbeli thriller-t készít majd a Pixel Film stábja a dalhoz, amivel tartalmilag és minőségileg is felül akarnak múlni minden eddigi Depresszió klipet.
 
Ami pedig a turnét illeti, jön a két hónapig tartó tombolás, az ország valamennyi régiójának népszerű koncerttermeiben. A Depresszió mellett a Road is folytatja legutóbbi, ’Emberteremtő’ című lemezének bemutatását és hamarosan egy külföldön forgatott klipre is lehet számítani tőlük. Az Ember-Választó Tour 2012. külön meglepetése, hogy az állandó vendégzenekar, a Csakazértis mellett, a nyíregyházi, hódmezővásárhelyi, és budapesti állomásokra az Alvin és a mókusok is csatlakozik a két főzenekarhoz.
 
 
A koncertsorozat február 10-én, Gödöllőn kezdődött, és április 14-én, a PeCsában ér véget.  
 
A turné reklámfilmje: http://www.youtube.com/watch?v=BbJekrTG2fM  
 
Ember-Választó  Tour 2012.: 
 
02.10. Gödöllő - Trafo Club
 
02.11. Dombóvár - DVMSE + Insane
 
02.18. Kiskunfélegyháza - Rocktár
 
02.24. Győr - Bridge Hallgatói Klub
 
02.25. Székesfehérvár - Fezen Klub
 
03.02. Tatabánya - Puskin Művelődési Ház
 
03.09. Nyíregyháza - Bujtosi Szabadidő Csarnok
 
03.10. Kazincbarcika - Egressy Béni Művelődési Központ
 
03.15. Keszthely - 512 Club
 
03.16. Kaposvár - Mtesz Székház
 
03.17. Szekszárd - Sportcsarnok
 
03.24. Hatvan - Vasutas Művház (Dali)
 
03.30. Sopron - Hangar Music Garden
 
03.31. Kecskemét – Technika Háza
 
04.06. Hódmezővásárhely – Hódtói Sportcsarnok
 
04.07. Szolnok - Metál Liget Fesztivál
 
04.14. Budapest - PeCsa 
 
 
Bővebb információk: