Lomtalanítás 2012. Nyíregyházán

 

A Térségi Hulladék- Gazdálkodási Kft. az előző évhez hasonlóan idén is meghirdeti a lomtalanítást.
 

 

 
A lakosok a lomtalanításra kijelölt szombati napok folyamán, a lomtalanítási táblával ellátott helyekre, illetve a családi házban élők az ingatlanuk elé, a saját hulladékgyűjtő edényeik helyére helyezhetik ki a lomot.
A Kft. kéri a lakosságot, hogy vasárnap már ne helyezzenek ki lomokat. A hulladékok utólagos kihelyezése illegális hulladéklerakásnak minősül, ami pénzbírsággal büntethető.
 
Felhívják továbbá mindenki figyelmét arra, hogy tilos veszélyes hulladékot a lomok közé kirakni.
A háztartásokban keletkezett veszélyes hulladékot, a hulladék tulajdonosa beszállíthatja a Nyíregyháza- Oros, Szállási u. 72. sz. alatti Hulladékkezelő Üzembe (megközelíthető a 403. sz. főút felől) hétköznap 7-17 óráig, valamint kis mennyiségben térítésmentesen átadhatja a Korányi F. u. 3. sz. alatt található Hulladékudvarban.
 
 
 
 A lomtalanítás menetrendje a következő:
 
2012. március 24. (szombat)
Nagykörúton belüli rész, Örökösföld, Jósaváros, Északi alközpont, Hímes, Korányi kertváros, Kertváros, Malomkert, Bujtos, Repülőtér és környéke, Huszár-telep, Érkert, Oros, Alsópázsit, Felsőpázsit
 
2012. március 31. (szombat)
Butyka-Rozsrét, Borbánya, Kistelekiszőlő, Nyíregyháza-bokortanyák, Sóstófürdő, Sóstóhegy, Nyírszőlős, Nyírjes-Nagyszállás, Kőlapos, Újtelekbokor, Polyákbokor, Mandabokor, Napkor
 
2012. április 14. (szombat)
Nyírtelek, Nagycserkesz, Nyírtura, Felsősima, Kálmánháza, Nagyhalász