BAM: Bringázz a munkába, Nyíregyháza!

 

Nyíregyháza MJV Önkormányzata 2012-ben ismét csatlakozott a „Bringázz A Munkába!” (BAM) kampányhoz.
 

 

 
A szervezők szeretnének minél több embert „bringázásra” bíztatni. Ez a kezdeményezés nem csak az egészséges életmódot szolgálja, de javítja a munkahelyi légkört, és hatékonyabb munkára is serkent.
 
A kampány másik fontos üzenete a környezetvédelem fontossága. A nyíregyháziak közismerten elkötelezett környezetvédők. Ezt bizonyítja az is, hogy a város 2011-ben „Arany Hangya-Díjat” kapott, 2012-ben pedig elnyerte a „Föld Órája Fővárosa” címet, az itt élők környezettudatos magatartásának köszönhetően. De ebben az esztendőben Nyíregyháza kiérdemelte a „Kerékpárosbarát Település” címet is.
 
A város vezetése most is azt kéri a nyíregyháziaktól, csatlakozzanak a felhíváshoz és lehetőség szerint üljenek minél többen kerékpárra április 11. és május 15. között. A Polgármesteri Hivatalban április 20-án egész napos ingyenes kerékpárszerviz és ajándékok várják a „munkába bringázó ” hivatali dolgozókat. Az intézményeket és vállalatokat is arra bíztatjuk, hogy hasonló módon ösztönözzék kollégáikat a bringázásra.