Belső Parancsra - könyvbemutató a Megyei Könyvtárban

Belső Parancsra - könyvbemutató a Megyei Könyvtárban A múlt hét végén, pénteken  2012. május 04-én a Móricz Zsigmond Megyei Könyvtár Kamaratermében 16.00 órai kezdettel könyvbemutatóra került sor. Bemutatták Kulimár János szerkesztettésében a „Belső Parancsra” című Antológiát.

A szerkesztő, aki sokoldalúságát ezúton is bizonyította, - író, költő, szerkesztő, újságíró, vállalkozó, sportvezető – nem hazudtolta meg önmagát. Mecénása és támogatója a különböző területeken a „szárnyait bontogató”, - akár már ismertebb – íróknak, költőknek, művészeknek, sportolóknak. A most bemutatásra került Antológiában is több mint ötven e területeken tevékenykedő alkotóknak munkái lettek megjelentetve.

 

A bemutatót a Váci Mihály Társaság Kulturális Egyesület, - Stick Gyula - a Móricz Zsigmond Kulturális Egyesület, - Dr. Bihari Albertné – és a borbányai Váci Mihály Irodalmi Kávéház – Jónai Éva – szervezte.

 
Közreműködött: Illyés Péter előadóművész, Szűcs Veronika a Nyírségi Gondolat Független Kulturális Magazin szerkesztőbizottságának vezetője és Demeter Sándor többszörös irodalmi díjjal is elismert író-költő, akik az Antológiában szereplő elmondott versekkel tették élménydúsabbá és színesebbé a programot.
 
Hajzer Andy
 
 
[bg|_Cikkek/2012/2012_05/Cikkek/Konyvbemutato_|3|176|random|#FFFFFF]