A 2012. évi szezon beindult Sóstón

A legutóbbi sajtótájékoztató óta eltelt idő alatt az Aquarius Élményfürdő immáron elnyerte új – dzsungeles – arculatát. Most már a Termálvilág, a Gyermekvilág és a Black Pearl Pub után az Élményrész is méltó módon illeszkedik a dzsungeles koncepcióhoz. Természetesen szépíteni való mindig akad, de mint a mondás is tartja: Lassan érünk messzire!

 

 
A Parkfürdő is teljes harci díszben várja a látogatókat. A 7 pénztár, a szebbnél szebb növények, a gyermekmedence körüli kalandvár mellett a programok is beindultak!
 
A 2012. május 26-i megnyitón olyan fellépők szerepeltek, mint a Csillag Születik-ből ismert Appril Projekt, vagy Takács Nicolas. Beliczai Balázs a hasizmainkat tette próbára, míg Zentai Edit fülbemászó dallamokkal kedveskedet a Vendégeknek. Másnap a Gyermeknapot ünnepelte a fürdő. Lulu bohóc lufit hajtogatott, Burattinó bábszínház mesés előadást tartott, és a bátrabbak kipróbálhatták a KINECT világát is. /KINECT: újszerű módon kelti életre a játékot és a szórakozást, méghozzá kontroller nélkül. Ez azt jelenti, hogy az egész tested a játékban van. A Kinect reagál a mozdulataidra. Ezért ha rúgnod kell, akkor rúgj! Ha ugornod kell, ugorj! És már tudod is, hogyan kell játszani./
 
2012. május 30-án startolt az Éjszakai fürdőzés is. A már szokásos módon – bejárat a Barbizon felől, 1.200 Ft/fő áron minden szerdán és pénteken - a megújult Termálrész várja az éjszakai fürdőzés szerelmeseit. Remek koktélok, forró hangulat és laza funky és R’n’B dallamok csalogatják a kikapcsolódni vágyókat teljesen a szezon végéig. A termálmedencéket körbevevő fal nyílásaiba spot lámpákat szereltek, melyek fényei éjszakánként igazán varázslatos miliőt teremtenek a vendégek számára.
 
A hónap – és talán az év – legszínvonalasabb programja – SóstóFeszt Szárazon és Vizen - 2012. június 22-24 között kerül megrendezésre a Tófürdőn. Ekkora volumenű rendezvény még nem volt a régióban! Az esemény sokszínűségére és grandiózusságára való tekintettel az ország minden pontjából lehet számítani az érdeklődőkre. A társszervezővel (Kosztyu és Kosztyu Bt.) karöltve a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a tóparti lehetőségeket és adottságokat kihasználva minden korosztályt megmozgatnak ezen a hétvégén. Éppen ezért látványos és érdekes kísérőprogramok, dj-k és zenészek fogják szórakoztatni a nagyérdeműt. A hangulathoz a helyszín is kissé átalakul… Pálmafák, homokos part, koktélbár, táncosok biztosítják a hamisíthatatlan tengerparti hangulatot. A színpad közvetlenül a tó partján kerül felállításra, mely garantálja a feledhetetlen látványt a nézőknek.
 
Ami a programokat illeti, ezalatt a pár nap alatt bőven lesz látnivaló: Pénteken, szombaton és vasárnap napközben Jet-ski Országos bajnokság amatőr és profi futamai és freestyle bemutatók, a nap folyamán wake board bemutatók. Továbbá strandröplabda diákolimpiai döntők, Bungee Jumping a tóparton, divatbemutatók és zene. Péntek este: 19 órától DJ-k minden mennyiségben - a DJ verseny győztese és a Sunshine DJ-i - Olasz, Hajnal, PG, Sterbinszky, Antonyó, TOM BOXER és MORENA!!! Szombaton: Helyi együttesek, Korda Gyuri bácsi és Klárika, Kowalsky és a Vega, HOOLIGANS és a Compact Disco, akik Magyarországot képviselték az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.
 
A belépők: pénteken 1700 Ft, szombaton 1900 Ft, kombinált jegy 2900 Ft. A jegyek előzetesen megvásárolhatóak a Korányi úti Interspar kávézójában, a fürdő jegypénztáraiban és a Kossuth utcai Bodybuilding boltban!!!
 
Mindent egybevetve egy fergeteges hétvége van kilátásban, mely világra szóló lesz. A csapat bízik a hagyományteremtésben, és a sikerben is– hiszen jövőre tovább folytatódnak az eseménysorozatok…
 
Ami a rá következő rendezvényeket illeti, a nyár többi hónapja sem lesz programszegény… Július 21-én második alkalommal kerül megrendezésre az Úszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedője, augusztusban pedig Coca-Cola Strandparty, Vizilabda Gála, és Sóstóserfeszt kínálkozik.
 
További újdonság, hogy a Parkfürdőben a 2012. évi Labdarugó EB ideje alatt egy óriás kivetítőn nyomon lehet majd követni az eseményeket, mérkőzéseket. A helyszín a PoolBár, ahol egy finom koktél, kellemes gyógyvíz kíséretében szurkolhatunk a legjobb csapatoknak.
 
Egyszóval ez a nyár sem lesz unalmas! Mindenkit szeretettel vár Sóstó, hogy az élmények valóban közösek legyenek…