Állati családi nap Nyíregyházán

Zene, tánc, sport és kutyasuli, játszóház és könyvvásár – csak néhány a Kisherceg Állatmentő Egyesület által szervezett Család Nap programjai közül, melyet június 17-én 11 órától rendeznek a nyíregyházi Erdei Tornapályán.

 

 

A megnyitót követően lesz Zumba gyermekeknek – víz és jókedv kötelező -, bemutatkozik a Kőlaposi Kutyás Klub, majd a felnőttek próbálhatják ki a latin táncok és aerobic keverékéből született Zumbát! A sportokat az említett mozgásformán túl Éltető Daniella világ- és Európa-bajnok kick-boxos képviseli, aki küzdősport bemutatójában biztosan nem kíméli „ellenfelét” sem.

 
A Kisherceg Állatmentő Egyesület missziójához alkalmazkodva a kicsik és nagyobbak felhőtlen szórakozásáról a kutyafegyelmező és mentőkutyás bemutató, valamint keverék és fajtatiszta kutyák szépségversenye gondoskodik. Napközben énekel Márton Béla, zenél a Gábor Tamás Acoustic, este pedig érkezik a Terápia zenekar, valamint a nap sztárvendégeként fellép Dj Szatmári és Jucus, akik legújabb dalukat is elhozzák a nagyérdeműnek.
 
 
 
 
A Családi Nap részeként érkezik a Burattino Bábszínház és a Tini Show, mindenkit elbűvöl Szemerey László illuzionista, és értékes nyereményekkel várja a látogatókat a tombolasorsolás! A játékos kikapcsolódásról gondoskodnak továbbá a Játék Kommandó munkatársai és a Tiszta-Jó Játszóház kézműves foglalkozásai, de lesz Babaklub hordozókendős tanácsadással, állatsimogatás és kutyasétáltatás, arcfestés, lufihajtogatás és filléres könyvvásár, bemutatkozik a Human-Net alapítvány, a Leonardo Média Akadémia és a Nyíregyházi Állategészségügyi Állomás is.
 
A programok június 17-én vasárnap, délelőtt 11 órakor kezdődnek, a napot 19 órakor Dj Szatmári és Jucus fellépése zárja.