Fesztelen fesztiválozás, állati jó programok az Állatbarát Alapítvány szervezésében!

Az Állatbarát Alapítvány az idei évben jubileumi, 10. alkalommal rendezi meg Fesztivál az állatokért rendezvényét.

 

2012. szeptember 2-án, vasárnap, a nyíregyházi Bujtosi Városligetbe várjuk mindazokat, akik kellemes környezetben, állatbarátok társaságában szeretnének eltölteni egy napot, ahol a legnagyobb figyelmet az állatok kapják!

 
Természetesen idén sem maradhat el, a már jelképpé vált állati felvonulás, amely a Korzó parkolójától indul 10 órakor. (Gyülekező 9:30-kor). 10:30 perctől a Bujtosi-tónál elkezdődnek a kutyás bemutatók-őrző-védő, engedelmességi, cigarettakereső-, majd a keverék kutyák kerülnek előtérbe, hiszen kezdetét veszi a Keverék kutya szépségverseny, melyre a helyszínen várjuk a nevezéseket.
 
Tombolasorsolással zárjuk a napot, melyen értékes nyeremények találhatnak gazdára! 
 
 
2012-ben a pozitívumokra fektetjük a hangsúlyt! Ennek jegyében kiállítjuk azon kutyák és macskák történetét, „Akiknek már sikerült”, akiket az Állatotthonból fogadtak örökbe, és megtalálták jól megérdemelt helyüket egy szerető gazdi oldalán. 
Amire még számíthatnak: egész napos meglepetésprogramok, állatorvosi, kutyakozmetikai, állattartási és állatvédelmi szaktanácsadás, gyerekprogramok, arcfestés, pónilovaglás. 
 
A nap folyamán az Állatbarát Alapítvány ajándéktárgyai és tombolaszelvényei is megvásárolhatók, az ebből befolyt összeget az Állatotthon macskáinak és kutyáinak gondozására, ápolására, kezelésére fordítjuk! 
A Felvonulás idején(10 órától 10:30 percig) forgalomkorlátozásra számítsanak az autósok, a következő útvonalon: 
 
Vay Ádám körút- Hunyadi utca- László  utca- Belső körút- Bujtosi Városliget