Vidor Fesztivál 2012 - szerdai program

 Ismét a legnépszerűbb esti programokat ajánljuk figyelmetekbe a VIDOR-on, úgymint: koncert, filvetítés és persze a színházi előadások!

 

KOSSUTH TÉR
 
KONCERT 19:00 INGYENES!
 
HARMONIA GARDEN 
FEAT.: SZIRTES EDINA MÓKUS
 
A Harmonia Garden klasszikus slágereket, ismert film betétdalokat ötvöz autentikus csárdással, bossa novával, francia manouche swinggel, tangóval, jazz-zel, és django stílussal. A formációt 2006-ban alapították tehetséges, zeneművészeti egyetemet végzett fiatalok. A zenekar muzsikája egyszerre szórakoztató és ínyenceknek szóló csemege. „A Harmonia Garden zenéjét hallgatva könnyedén a hasonnevű kávéház kerthelyiségébe képzelheti magát az ember, ami alkalmat ad a muzsikusoknak, hogy minden aggály nélkül, könnyedén lépkedjenek a zenei műfajok és hagyományok között”, írta róluk egyik méltatójuk.
 
 
FILMVETÍTÉS 20:30 INGYENES!
 
SOSE HALUNK MEG 50 ÉV LEGENDÁS SIKEREI
Magyar vígjáték, 1993
Rendező: Koltai Róbert
Főszereplők: Koltai Róbert, Szabados Mihály, Máté Gábor, Jordán Tamás, Lukáts Andor
 
Tordai Imre színész munkája végeztével rohan az ügetőre. Szokása szerint veszít, de hirtelen felidéződik benne a kamaszkora, a hatvanas évek, amikor Gyuszi bácsival egyszer rengeteg pénzt nyertek. Vállfaárus nagybátyja vitte először lóversenyre, vidékre, vásárba, ő ismertette meg vele a szabadság, a nők, az élet ízeit néhány szertelen, furcsa nap alatt. Imi gátlásos, szorongó lénye értetlenül figyelte a nagy álmokat és a folyton a kockázatot kergető életművész nagybácsit.
 
 
 
SZÍNHÁZ
 
Nagyszínpad
 
Augusztus 29. szerda 1900
Orlai Produkciós Iroda, Budapest - Ronald Harwood: A nagy négyes
Rendező: Gálffy László
Főszereplők: Molnár Piroska, Benedek Miklós, Vári Éva, Szacsvay László
 
Kamara
 
Augusztus 29. szerda 1800 és 2200
HOPPart Társulat és a Kőszegi Várszínház közös produkciója - Jánossy Lajos-Kárpáti Péter: Hajrá Háry
Rendező: Novák Eszter
Főszereplők: Egyed Attila, Chován Gábor, Kiss Diána Magdolna