Konferencia kis- és középvállalkozások vezetőinek Nyíregyházán

A Piac és Profit Pénz, de honnan? című konferenciasorozatának nyíregyházi rendezvényének megnyitására Kósa Tímea alpolgármester asszonyt kértük fel. Az előadásokon kedvezményes, támogatott, pályázati és banki, valamint helyi forrás lehetőségekről tájékozódhatnak a helyi vállalkozások képviselői.

 

 
November 8-án érkezik a Piac és Profit sikeres konferenciasorozata a Nyíregyházára.  A tematika nem szűkölködik a hatékony pénzgazdálkodás elősegítésére hivatott lehetőségekben, melyeket az üzleti élet megbízható szereplői ismertetnek. A „Pénzszerzés és pénzgazdálkodás” címet viselő rendezvény ezúttal is térítésmentes.
 
A mikro-, kis- és középvállalkozások számára fontos, hogy a lehető legtöbb információhoz juthassanak és gyakorlati tanácsokat kapjanak a pályázatokról és a támogatásokról, ezt az igényt elégíti ki a rendezvény. A résztvevők az előadások után személyesen is konzultálhatnak a szakértő előadókkal, feltehetik kérdéseiket, tanácsot kérhetnek, tájékozódhatnak lehetőségeikről.
 
A városi önkormányzat képviselőjének jelenléte és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatása is a téma fontosságát mutatja. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
 
 
A részletes tematika és regisztráció  a www.piacesprofit.hu weboldalon.